Community Forum

Re: Got my Gigabit Pro and LOVING it!

Xfinity Forum Archive
About the archive project

Xfinity Forum Archive...

This is an archived section of the community.

Content in this area has been identified as outdated or irrelevant.

This change was done in an effort to make the forum easier to use and to keep only the most helpful and recent content active.

Post your questions in the Xfinity Community

Regular Contributor

Re: Got my Gigabit Pro and LOVING it!

I updtae to Extreme add-on which should provide 250Mbps of download speed but over wired connection I am only getting around 80Mbps. Even my wifi is faster avraging out 150Mbps. My streaming box supports gigabit and I am using the ethernet cable provided by comcast when I rented the Arris TG182 modem. Any help? Thanks!

Expert

Re: Got my Gigabit Pro and LOVING it!

Start here: troubleshooting guide. If you still need help, please post your equipment details (make/model of your modem/gateway/router) and a screenshot of your signal levels and your error/event log. Thank you!


I am not a Comcast Employee.
I am a Customer Expert volunteering my time to help other customers here in the Forums.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!
Expert

Re: Got my Gigabit Pro and LOVING it!

Duplicate topic closed. Your original topic with replies is here;

 

https://forums.xfinity.com/t5/Your-Home-Network/Updated-to-Extreme-add-on-but-wired-speed-is-low/m-p...

 

Please don't create multiple topics for the same subject, thank you.



I am not a Comcast Employee.
I am a Customer Expert volunteering my time to help other customers here in the Forums.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!