Community Forum

Motorola SBG6580 No internet access

Xfinity Forum Archive
About the archive project

Xfinity Forum Archive...

This is an archived section of the community.

Content in this area has been identified as outdated or irrelevant.

This change was done in an effort to make the forum easier to use and to keep only the most helpful and recent content active.

Post your questions in the Xfinity Community

New Poster

Re: Motorola SBG6580 No internet access

Same thing is happening to me. The downstream light is flashing green.
Highlighted
Expert

Re: Motorola SBG6580 No internet access

Nah, that's not really a thing. If you had a tech and a phone rep fail to get it online, there isn't much a remote rep can do either. What are the lights on your modem doing when you hook it up?


I am not a Comcast employee, just a moderator. Pls observe Wheaton's Law.
New Poster

Motorola SBG6580 No internet access

My technician arrived today and installed Comcast in my home, but the router/modem I bought myself will not work. The technician's system stated that everything checks out on Comcast's end and there is something wrong with my SBG6580 router/modem. I can connect to it with devices via WiFi, but there is no access. I tried resetting the signal via the customer service on the phone, and a livechat rep tried helping me by showing me how to activate the service on my end. Nothing works. I heard I can PM my MAC address to an employee and they can make it work. How do I get my router to get internet access?