Community Forum

Loss of bandwidth

Xfinity Forum Archive
About the archive project

Xfinity Forum Archive...

This is an archived section of the community.

Content in this area has been identified as outdated or irrelevant.

This change was done in an effort to make the forum easier to use and to keep only the most helpful and recent content active.

Post your questions in the Xfinity Community

Authorized Vendor

Re: Loss of bandwidth


Shanroban wrote:
Showing that have low bandwidth. What causes this and how can I get this issue addressed?

This is a loaded question..  Need more details please like signal status; modem used; router..

 

https://forums.xfinity.com/t5/Your-Home-Network/Connection-Troubleshooting-Tips/m-p/1253575#M94474

 

https://forums.xfinity.com/t5/Your-Home-Network/Information-Requested-for-Connection-Related-Posts/m...

-------------------------------------
Network Engineer, IP Engineer, Docsis..; the views expressed on this post are mine and do not necessarily reflect the views of my employer..

Gamer.. Living the dream one catastrophe at a time Smiley Happy ..
Regular Contributor

Re: Loss of bandwidth

Depends on how you're measuring this.  If you're on WIFI or Ethernet makes a difference in the results.  Where are you testing your speeds from?

 

http://www.speedtest.net/apps/desktop
https://sourceforge.net/speedtest/
https://testmy.net/ 
http://speedsmart.net/ 
http://www.dslreports.com/speedtest 

New Poster

Loss of bandwidth

Showing that have low bandwidth. What causes this and how can I get this issue addressed?