Community Forum

Losing Formatting when Pasting HTML Signature

Xfinity Forum Archive
About the archive project

Xfinity Forum Archive...

This is an archived section of the community.

Content in this area has been identified as outdated or irrelevant.

This change was done in an effort to make the forum easier to use and to keep only the most helpful and recent content active.

Post your questions in the Xfinity Community

New Poster

Losing Formatting when Pasting HTML Signature

I made a html coded and stylized signature. (It’s a table with the text styled with inline formating)
I am trying to copy and paste it into my signature.
When I paste it in, I get the grid layout and url links but lose all the formatting.
 
As a side point - when I tried to paste it into the signature setting on gmail, the formatting worked just fine. So I think its something with comcast and not my file.
 
I tried using different browsers (Firefox and chrome), different computers (windows 10 and mac) emptied my cookies and tried every possible combination of copy and paste without any results.
 
Does anyone have an idea of what else I can try? 
Highlighted
Expert

Re: Losing Formatting when Pasting HTML Signature

There is no guarantee that copying any HTML from a source outside of the Appsuite software will render correctly.  I'm not sure why that is, but there you have it.  I would try enabling the account in a desktop client like Outlook, Mac Mail or Thunderbird, then see if you can copy and paste using the client's signature feature.



I am not a Comcast Employee.
I am a Customer Expert volunteering my time to help other customers here in the Forums.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!