Community Forum

IE11 or Edge with Google search will not function correctly

Xfinity Forum Archive
About the archive project

Xfinity Forum Archive...

This is an archived section of the community.

Content in this area has been identified as outdated or irrelevant.

This change was done in an effort to make the forum easier to use and to keep only the most helpful and recent content active.

Post your questions in the Xfinity Community

New Poster

IE11 or Edge with Google search will not function correctly

When I open my Home Page to xfinity.com, I get the Google search bar on the page. I then type in something to search for and the whole computer acts like it is frozen. No results or wait 10 minutes and something will come uo. This is not true if I use Bing as search engine.

Expert

Re: IE11 or Edge with Google search will not function correctly


Try clearing out your browser's cache/browsing history. When you have done that, close out the browser and re-start it in a fresh session. If that doesn't do it, then try using a different browser.  If it still does it, as a test, try going directly to the Google website and try a search from there.  If it works you will at least know it's something to do with the Xfinity homepage.



I am not a Comcast Employee.
I a fellow customer, volunteering my time to help other customers here in the Forums.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.

Was your question answered? Mark the post as best answer!