Community Forum

EXTREME 400

Xfinity Forum Archive
About the archive project

Xfinity Forum Archive...

This is an archived section of the community.

Content in this area has been identified as outdated or irrelevant.

This change was done in an effort to make the forum easier to use and to keep only the most helpful and recent content active.

Post your questions in the Xfinity Community

New Poster

EXTREME 400

Since I upgraded to extreme 400mbps my internet has slowed down below 200mbps up to 300mbps and tv has gone out on x1 boxes I have spent hours on phone and chat with tech support I have had techs at home that confirm all wiring is excellent with no fix for internet speed. I have new modem new cat 6 hard wire connection and it is only a 6 foot long cable direct to modem, Computer is less than a year old and all settings, software and hardware have been check by my son who has a Masters degree in Information Technology  and I have even tried 4 other Computers with hard line to modem. Anyone have any sugestions?

Regular Contributor

Re: EXTREME 400

Can you access 192.168.100.1 and copy what it says the downstream and upstream signal values are?

Sounds like a power or SNR issue.

Expert

Re: EXTREME 400

What do the modem's signal stats look like ? Try getting them here http://192.168.100.1 or here http://10.0.0.1

Please post the *Downstream Power Level*, the *Upstream Power Level*, and the *SNR* (Signal to Noise Ratio) numbers.

What is the exact make and model number of the modem ?




I am not a Comcast Employee.
I am a fellow customer, volunteering my time to help other customers here in the Forums.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.

Was your question answered? Mark the post as best answer!