Community Forum

EMail

Xfinity Forum Archive
About the archive project

Xfinity Forum Archive...

This is an archived section of the community.

Content in this area has been identified as outdated or irrelevant.

This change was done in an effort to make the forum easier to use and to keep only the most helpful and recent content active.

Post your questions in the Xfinity Community

New Poster

EMail

One of the people I correspond with via e-mail is not receiving many of the e-mails I send.  I am not receiving an error message or an indication that my e-mail cannot be sent.  It is not being returned to me.  Does anyone have any ideas on what is going wrong and how to correct it?  Thanks!

Highlighted
Contributor

Re: EMail

Try to send an email to your self first. If you're able to send one, you can go ahead contact CSA or Advance Repair so that they can verify your issue about trying send an email.

New Poster

Re: EMail

Thanks!  What is CSA and Advance Repair?  Where are they located?

Expert

Re: EMail


@mrsbabinsky wrote:

One of the people I correspond with via e-mail is not receiving many of the e-mails I send.  I am not receiving an error message or an indication that my e-mail cannot be sent.  It is not being returned to me.  Does anyone have any ideas on what is going wrong and how to correct it?  Thanks!


You obviously have corresponded with this person successfully in the past.  Have you made any changes to your email, such as adding a signature, including links of some sort?


I am not a Comcast Employee.
I am a Customer Expert volunteering my time to help other customers here in the Forums.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!
New Poster

Re: EMail

I haven't made any changes but did on one occasion put a link in the body of the e-mail.  However, the person did receive this particular e-mail.


@Again wrote:

@mrsbabinsky wrote:

One of the people I correspond with via e-mail is not receiving many of the e-mails I send.  I am not receiving an error message or an indication that my e-mail cannot be sent.  It is not being returned to me.  Does anyone have any ideas on what is going wrong and how to correct it?  Thanks!


You obviously have corresponded with this person successfully in the past.  Have you made any changes to your email, such as adding a signature, including links of some sort?