Community Forum

Comcast service has been having issues for months now

Xfinity Forum Archive
About the archive project

Xfinity Forum Archive...

This is an archived section of the community.

Content in this area has been identified as outdated or irrelevant.

This change was done in an effort to make the forum easier to use and to keep only the most helpful and recent content active.

Post your questions in the Xfinity Community

Official Employee

Re: Comcast service has been having issues for months now

Hi BigMike34, I am showing you talked to an agent after this post, please us know if you are still needing assistance.

 

Thank you

Expert

Re: Comcast service has been having issues for months now

Start here: troubleshooting guide. If you still need help, please post your equipment details (make/model of your modem/gateway/router) and a screenshot of your signal levels and your error/event log. Thank you!


I am not a Comcast employee, just a moderator. Pls observe Wheaton's Law.
Expert

Re: Comcast service has been having issues for months now

How do your signal stats look like? You should be able to see them at either http://192.168.100.1 or http://10.0.0.1
New Poster

Comcast service has been having issues for months now

For about 4-5 months now i've been getting continuous packet loss issues. My interent freezes up for 5-10 seconds every minute or so from a computer that is hardwired to the modem. I've replaced the modem twice and still no fix in sight. I've tested my packet loss through command prompts and see consistant fluctuating amounts of packet loss. I'm in the Westchester area north of Tropical Park. Is anyone else having these issues? It's become ridiculous.