Community Forum

email icon not showing on web

New Poster

email icon not showing on web

My email icon is not showing on the web page either and i spent an over long time with a very wrody tech guy trying to resolve it. He acted as if this were a unique probelm to me. He probably thought that is the case. Comcast's usual sow job--not telling its employees when there is a system wide probelm. I've had it!!!

Expert

Re: email icon not showing on web

See here-------------

 

http://forums.xfinity.com/t5/Email-Web-Browsing/Email-icon/m-p/3078886#M197031

 

I am not having this issue myself.

New Poster

Re: email icon not showing on web

Well a number of other peopel are

Gold Problem Solver

Re: email icon not showing on web


@griffinsusan wrote: Well a number of other peopel are

For me, http://my.xfinity.com is OK in IE, Edge, and Chrome, but not in Firefox. The top of the page just a featureless black band and the bottom "I want to ..." items are missing entirely. The only way I can get to webmail is by using https://connect.xfinity.com/.

Expert

Re: email icon not showing on web


@BruceW wrote:

@griffinsusan wrote: Well a number of other peopel are

For me, http://my.xfinity.com is OK in IE, Edge, and Chrome, but not in Firefox. The top of the page just a featureless black band and the bottom "I want to ..." items are missing entirely. The only way I can get to webmail is by using https://connect.xfinity.com/.


I just tried with Firefox v59.02 and everything is where is where it's supposed to be, top and bottom.  Windows 10 Dell.  Strange.

New Poster

connect address

I'll try that. But what angers me most about comcast is that they never tell any of their representatives that there is any problem. They act as if it's our software or compueters causing an indiddual problem--in other words their policy is denial and stonewalling.

Gold Problem Solver

Re: email icon not showing on web


@BruceW wrote: ... in Firefox ... The top of the page just a featureless black band and the bottom "I want to ..." items are missing entirely ...

The top icon band and the bottom "I want to ..." items are back again for me in Firefox today.

Frequent Visitor

Re: email icon not showing on web

I have been having the same problem the past week in both Cgrome & Firefox

Expert

Re: email icon not showing on web

From what I have been able to find out, this is a known issue and appears to be a problem with that toolbar itself.  It is being worked on but is a separate team from the one that normally handles email issues.  I have no idea why only some people experience  this, even though they are using the same operating system and browser as someone who is not having the issue.

 

Go figure.

New Poster

Re: email icon not showing on web

This happens to me often. I use Chrome. I would have to load the page several times before I could see the icon. Good luck. They either know it is a problem  or they don't care. Good luck!!

Expert

Re: email icon not showing on web


@soteloconsult wrote:

This happens to me often. I use Chrome. I would have to load the page several times before I could see the icon. Good luck. They either know it is a problem  or they don't care. Good luck!!


This supposedly has been fixed.  Are you saying it's still happening in your account?

New Poster

Re: email icon not showing on web

I have not used that portal for a while, so I take your word for it. What I meant to say then was that at the time it was happening, it was happening to me often.
New Poster

Re: email icon not showing on web

yes.