Community Forum

Kudos button not working

New Poster

Kudos button not working

I got a great response to another post I made, and I want to give the responder kudos.  When I click on the kudos button below the response, it briefly changes size and color but does not increment the count.  Win10, Chrome, pop-up blocker off.  Xfinity support thought it might be a browser issue, so I tried it in Edge as well, still doesn't work.

 

Any suggestions/solutions out there?

Expert

Re: Kudos button not working

It could be you were trying in a closed thread.  Does the reply button still work?

Expert

Re: Kudos button not working


llnpaypal wrote:

I got a great response to another post I made, and I want to give the responder kudos.  When I click on the kudos button below the response, it briefly changes size and color but does not increment the count.  Win10, Chrome, pop-up blocker off.  Xfinity support thought it might be a browser issue, so I tried it in Edge as well, still doesn't work.

 

Any suggestions/solutions out there?


Make sure you're clicking on the thumb and not just anywhere within that "button". 



I am not a Comcast employee; I am just a customer, volunteering my time to help other customers here in the Forums.

If you'd like information about the Expert program, you can find it here.
Regular Visitor

Re: Kudos button not working

Well... as strange as that answer is...that works. You have to click the actual thumb inside the button, not the button. 

Soooo...why make a button that doesn't actually work like a button...?!? That was confusing me, too. Not a great community site experience if I had to actually search for how the kudos button works or "kudos button not working"...nothing like wasting my time further...