Community Forum

Email Headers are not being generated for my outbound email

Highlighted
Frequent Visitor

Email Headers are not being generated for my outbound email

What gives?  About a month ago, my email suddenly stopped being received by long time recipients.  After no luck with Tech Support 1, 2, and 3 I am not forced to do investigation on my own.  Looking at the "sent" emails, there are no headers being generated.  If I log onto a VPN, which changes my public IP address, no problem.

 

Any assistance would be appreciated.  Thanks

 

Tony

@ComcastCSAEmail 

Highlighted
Expert

Re: Email Headers are not being generated for my outbound email


@morrisacct wrote:

What gives?  About a month ago, my email suddenly stopped being received by long time recipients.  After no luck with Tech Support 1, 2, and 3 I am not forced to do investigation on my own.  Looking at the "sent" emails, there are no headers being generated.  If I log onto a VPN, which changes my public IP address, no problem.

 

Any assistance would be appreciated.  Thanks

 

Tony

@ComcastCSAEmail 


Are you using webmail, or an email client?

 

In webmail, when you open a sent mail, click on the three lines and then choose View source.  Are you not seeing headers?


I am not a Comcast Employee.
I am a Customer Expert volunteering my time to help other customers here in the Forums.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!
Highlighted
Frequent Visitor

Re: Email Headers are not being generated for my outbound email

Yep.  Using the webmail.  No headers when I view the source.  I've been driving myself batty looking at the differences in the headers when I'm on my work VPN and use the webmail client.  Webmail without VPN starts off with the date field and the last line prior to the body is an X-OS-Marker field which is not in any of the successful emails I can send when connected to my work VPN.  I was thinking it had something to do with how Xfinity is treating my public IP because I get a completely different one on the VPN

Highlighted
Frequent Visitor

Re: Email Headers are not being generated for my outbound email

Adding in @ComcastSPAAbuse and @CCAntiSpam for further assistance as I see others with the same problem being addressed by you.

Highlighted
Official Employee

Re: Email Headers are not being generated for my outbound email

@morrisacct 

 

I've sent you a PM. 


I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: CARE, Product, Leadership. We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!
Frequent Visitor

Re: Email Headers are not being generated for my outbound email

This issue has been resolved.  A large block of Comcast addresses were being blocked inadvertantly