Community Forum

Re: CableCARD Validation showing None in HDHomeRun PRIME

Xfinity Forum Archive
About the archive project

Xfinity Forum Archive...

This is an archived section of the community.

Content in this area has been identified as outdated or irrelevant.

This change was done in an effort to make the forum easier to use and to keep only the most helpful and recent content active.

Post your questions in the Xfinity Community

Regular Visitor

Re: CableCARD Validation showing None in HDHomeRun PRIME

Ken, I’m having the very same issue, called xfinity tech support today and the tech just kept sending refresh signals to no avail. He said the card isn’t good but I’m not buying it as it shows the same issues as all the others who have posted

are you able to assist me?

thanks 

george

Official Employee

Re: CableCARD Validation showing None in HDHomeRun PRIME

 

Gk57, thanks for reaching out. I've seen your private message so I'll follow up with you there. 

 

KenF


I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: CARE, Product, Leadership. We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!
Official Employee

Re: CableCARD Validation showing None in HDHomeRun PRIME

 

Gk57, glad we were able to resolve the cable card issue! Post again if you need anything else. 


I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: CARE, Product, Leadership. We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!
Regular Visitor

Re: CableCARD Validation showing None in HDHomeRun PRIME

Ken, thanks for you speedy help!

much appreciated