Community Forum

No internet connection

Xfinity Forum Archive
About the archive project

Xfinity Forum Archive...

This is an archived section of the community.

Content in this area has been identified as outdated or irrelevant.

This change was done in an effort to make the forum easier to use and to keep only the most helpful and recent content active.

Post your questions in the Xfinity Community

Highlighted
New Poster

No internet connection

Just moved and hooked up my new modem (Arris SVG2482AC). Although everything seems to work (phone, WIFI), I can not get to most websites.

When I check the XFINITY settings in the dashboard of my modem all IPv4 related fields are blank?

 

Anyone have an idea?

 

I am at a loss here, talked to XFINIFY and ARRIS and I am not getting anywhere.... 

Thanks !

Expert

Re: No internet connection

I've asked a Comcast employee to help you. You should expect a reply in this thread. 


I am not a Comcast Employee.
I am a Customer Expert volunteering my time to help other customers here in the Forums.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!
Gold Problem Solver

Re: No internet connection


@starblues  wrote: ... SVG2482AC ... I can not get to most websites. ...

Do any of the messages at http://forums.xfinity.com/t5/Your-Home-Network/No-IPv4-only-IPv6-google-youtube-facebook-apple-work/... help?

Official Employee

Re: No internet connection

Hi starblues, if you are still needing assistance I could review this on my side for you.  Please send me a private message with your account information (your name, address and account number). 

 

Thank you


I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: CARE, Product, Leadership. We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!