Community Forum

Customer Owned Equipment Credit Disappeared

Xfinity Forum Archive
About the archive project

Xfinity Forum Archive...

This is an archived section of the community.

Content in this area has been identified as outdated or irrelevant.

This change was done in an effort to make the forum easier to use and to keep only the most helpful and recent content active.

Post your questions in the Xfinity Community

Regular Visitor

Customer Owned Equipment Credit Disappeared

I was receiving a $2.50 credit every month for "Customer Owned Equipment" because my only device is a cablecard.  However, I did not receive the credit on my December bill.  Did that credit go away?  Nothing else has changed on my account.

Official Employee

Re: Customer Owned Equipment Credit Disappeared

Hi jdl60148,  I can assist reviewing what happened to the customer owned credit on your account for you.  To  get started, please send me a private message with your account information (name on account, address and account number).

 

Thank you


I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: CARE, Product, Leadership. We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!
Official Employee

Re: Customer Owned Equipment Credit Disappeared

Hi djl60148, thank you for working with me via private message, if you are still needing assistance please let us know.

 

Thank you


I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: CARE, Product, Leadership. We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!