Community Forum

"Not secure" appearing in the website address bar when on xfinity email

New Poster

"Not secure" appearing in the website address bar when on xfinity email

Lately "not secure" displaying on Xfinity site at times...

Service has become slower than usual.

Official Employee

Re: "Not secure" appearing in the website address bar when on xfinity email

Greetings, Orkid333! I appreciate you taking the time to reach out to us here on the forums. I hope you are having an amazing day. I apologize to hear you are having issues with the security of the site. When you look at the web address does it start with HTTPS or just HTTP? I can certainly look into the service and see what could be going on for you. Slow internet is always frustrating. Please send me a PM with your first and last name so I may further assist you.

 

To send a private message, please click my name "ComcastMichael" then select "Send a Message" on the right side.


I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: CARE, Product, Leadership. We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!
Official Employee

Re: "Not secure" appearing in the website address bar when on xfinity email

Hello, Orkid333. I have not heard back from you. If you still need assistance, please feel free to start a new thread.


I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: CARE, Product, Leadership. We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!