tcslack's profile

New Poster

 • 

1 Message

Thu, Dec 3, 2020 6:00 PM

connected devices not showing as connected in the app

My app says that no devices are connected, when at least 3 are.  Could someone have hijacked the app controls? Or, why wouldn't the connected devices be registering as connected? Woud Port Forwarding have something to do with it?

Responses

Official Employee

 • 

371 Messages

6 m ago

@tcslack thanks for taking the time to reach out to us through our forums. I very much appreciate your patience and greatly apologize for the delay in our response. It sounds like you may have an additional device registered to your modem. This is easily rectified, by following the steps that I have provided below for you. 

How to Remove or Rename Registered Devices

To remove or rename a device registered to access Xfinity WiFi hotspots:

  1. Sign in to My Account or the My Account app and click or tap the Services tab/icon.
  2. From the Services page, under Internet, click Manage Internet.
  3. Scroll down to Xfinity WiFi Hotspot Connected Devices and click Manage Devices.
  4. Click Rename to edit your device name.
  5. Click Remove to remove your device from the list of registered devices. A confirmation message will appear.
    Note: If you've reached your limit of 10 registered devices, you must remove a device before you can add another.
 
I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: CARE, Product, Leadership. We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Please, mark a reply as the Accepted Solution.tick

New to the Community?

Start Here