lkpolovchik's profile
lkpolovchik
Crafty Conversation
Resourceful Response
High Five

Regular Contributor

 • 

299 Messages

Tue, Jul 16, 2019 7:00 AM

Advanced security

Our advanced security keeps getting disabled.  It’s happened over a dozen times since 8:30 am. I message Comcast Ally but I’m not sure if she’s on duty this morning. I’ve rebooted my router and signed out of my xFi app but it keeps happening. I’m in Western PA. I called tech support, was transferred to security assurance and was hung up on. Thank you 

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members.

Responses

ComcastAlly

Official Employee

 • 

1.9K Messages

2 y ago

lkpolovchik, hello again! I just responded to your PM. Looking forward to hearing back from you there! 

I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: CARE, Product, Leadership. We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!tick
lkpolovchik

Regular Contributor

 • 

299 Messages

2 y ago

I replied. Thank you 

New Poster

 • 

1 Message

2 y ago

I want to disable this how do I do that?
lkpolovchik

Regular Contributor

 • 

299 Messages

2 y ago

From the xFi app go to “more” then to “my services” and move the toggle to disable.
lkpolovchik

Regular Contributor

 • 

299 Messages

2 y ago

I’m not sure. I only downloaded the xFi app when we got the new modem and added the advanced security.

New to the Community?

Start Here