Welcome to Comcast Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,726,550

members

71

online now

1,888,623

discussions

Back to Top

wireless network adapter may have configuration problem error message

Posted by
New Poster
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.
  • Congrats on Posting your first topic!

Message 1 of 4
1,366 Views

I am getting this error message when attempting to connect my lap top "wireless network adapter may have configuration problem"  Using Window XP, IBM Thinkpad T40, and IBM Access Connections.  Have powered everything down, reinstalled the Cisco PCI Wireless Adpater Driver. 

 

Any suggestions

3 REPLIES
Posted by
Connection Expert

Message 2 of 4
1,361 Views

What does the "error message" say exactly ? Can you please provide a little more in depth information ?




Community Icon
I am not a Comcast employee, I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help. For information on the program click here.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee. I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee.

Was your question answered?
Mark it as a solution!solution Icon

Posted by
Frequent Visitor
  • You have posted 5 replies to the community. Thank you for keeping the conversations going!
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.
  • Congrats on Posting your first topic!

Message 3 of 4
1,334 Views

yo your may have problem I had. Can you go to your router's web site and see what your settings are for your MAC settings. Make sure yo do not have it set to only allow certain addreses. Disable use of filters and it should connect. Make sure you can see your nework name diplayed when you try to connect and you are using the correct password.

Highlighted
Posted by
Networking Expert

Message 4 of 4
1,289 Views

Is this a work system?  If not, get rid of IBM Access Connections or deactivate it.  Make sure XP has at least Service Pack 3 plus the latest fixes, and then configure using the XP Wireless Zero Config client, NOT the IBM client.  Use the Wireless tab on the wireless adapter's connection properties.




Community Icon
I am not a Comcast employee, I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help. For information on the program click here.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.

Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon

Community Icon
I am not a Comcast employee. I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.

Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon

Community Icon
I am not a Comcast employee.

Was your question answered?
Mark it as a solution!solution Icon