Welcome to Comcast Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,727,263

members

51

online now

1,889,209

discussions

Back to Top

Salt Lake City DNS issue

SOLVED
Posted by
New Poster
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.
  • Congrats on Posting your first topic!
  • Great Job! Your reply has been accepted. Thank you for helping and Congrats on your 1st Solution.

Message 1 of 7
1,208 Views

There seems to be an issue with the SLC Anycast DNS server.

 

When using the Cache Check tool at http://dns.comcast.net/ and checking the following domain name weber.edu the SLC server returns blank results. The other servers all return an IP. This has been going on for the last week.

 

Anything I can do about this?

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Posted by
New Poster
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.
  • Congrats on Posting your first topic!
  • Great Job! Your reply has been accepted. Thank you for helping and Congrats on your 1st Solution.

Message 7 of 7
1,214 Views
Solution

FYI this issue cleared up earlier today.

6 REPLIES
Posted by
Connection Expert

Message 2 of 7
1,206 Views

What are the exact IP addresses of the DNS servers you are currently using ?

 

Does this link work for you ?

 

http://137.190.8.10

 

If so, use it as a temporary work-around.




Community Icon
I am not a Comcast employee, I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help. For information on the program click here.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee. I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee.

Was your question answered?
Mark it as a solution!solution Icon

Posted by
New Poster
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.
  • Congrats on Posting your first topic!
  • Great Job! Your reply has been accepted. Thank you for helping and Congrats on your 1st Solution.

Message 3 of 7
1,201 Views

My temporary work around is to use a different recursive DNS server other than Comcast for the moment.

 

The DNS servers in use when having the problem are 75.75.75.75 and 75.75.76.76

 

 

Posted by
Connection Expert

Message 4 of 7
1,198 Views

O/k. FWIW, those are indeed their "anycast" DNS addys. This is primarily a customer to customer type of help venue here so you are not talking directly to CC employees. That said, perhaps it would be better to call this issue in.




Community Icon
I am not a Comcast employee, I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help. For information on the program click here.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee. I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee.

Was your question answered?
Mark it as a solution!solution Icon

Posted by
New Poster
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.
  • Congrats on Posting your first topic!
  • Great Job! Your reply has been accepted. Thank you for helping and Congrats on your 1st Solution.

Message 5 of 7
1,173 Views

I called in the issue Thursday last week. Was hoping this would help the issue.

Posted by
Connection Expert

Message 6 of 7
1,171 Views

Good luck with it !! Smiley Happy




Community Icon
I am not a Comcast employee, I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help. For information on the program click here.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee. I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee.

Was your question answered?
Mark it as a solution!solution Icon

Posted by
New Poster
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.
  • Congrats on Posting your first topic!
  • Great Job! Your reply has been accepted. Thank you for helping and Congrats on your 1st Solution.

Message 7 of 7
1,215 Views
Solution

FYI this issue cleared up earlier today.