Welcome to Comcast Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,637,389

members

51

online now

1,815,188

discussions

Back to Top

Re: Second new Motorola SURFboard® SB6121 not working!

Posted by
Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.
  • Congrats on Posting your first topic!

Message 1 of 2
5,240 Views

I have same problem. Brand new modem not working out of box.

 

Here are my numbers:

 

Downstream power level 5 dBmV

Upstream power level 44 dBmV

S/N ratio 38 dB

 

Any suggestions?

1 REPLY
Posted by
Connection Expert

Message 2 of 2
5,227 Views

Have you seen this thread ?;

 

http://forums.comcast.com/t5/Connectivity-and-Modem-Help/Having-issues-with-your-Motorola-SB6121-Ple...




Community Icon
I am not a Comcast employee, I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help. For information on the program click here.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.

Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee. I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.

Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee.

Was your question answered?
Mark it as a solution!solution Icon