Welcome to Comcast Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,725,773

members

62

online now

1,887,888

discussions

Back to Top

Re: High MS/Modem resetting... AGAIN

Posted by
N/A
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.
  • Congrats on Posting your first topic!

Message 1 of 2
792 Views

I am having this problem too with no fix..

1 REPLY
Posted by
Connection Expert

Message 2 of 2
786 Views
Sorry you are having trouble. We need the modem signal levels.

In order to capture your modem stats:

Open your browser (Internet Explorer or Firefox etc.)
Type the Modem Address in the Address Bar. (192.168.100.1) and hit Enter.
Navigate to the Signals Page
Highlight the information . Hold Left Mouse button down and drag the mouse across the information.
Right Click the Highlighted information
Left Click "Copy" (This will copy the info into the Computer Clipboard)
Then create another Reply here in your thread and right click in the thread and then left click on Paste




Community Icon
I am not a Comcast employee, I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help. For information on the program click here.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.

Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee. I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.

Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee.

Was your question answered?
Mark it as a solution!solution Icon