Xfinity plant
Xfinity globe
Community Forum

Live streaming to twitch long standing issue

Frequent Visitor

Live streaming to twitch long standing issue

For about a week Ive had bad connection streaming to twitch and/or youtube...Ive tried getting a new modem and it didnt help. My modem settings: https://gyazo.com/d8ebdaeaf74c9fa3c2c42777a912bcc5 I tried streaming with OBS and xsplit, same results. I get 170 download, and 15 up according to http://speedtest.xfinity.com/, but mainly any other site I get 170 down with around 3-10 up. I have tried:

-Powering off the modem, resetting it, upgrading my firmware, making sure all my downstream and upstream numbers were normal, and even changing modems and doing the same thing.

-Trying different Twitch ingest servers. I have tried every single one, used the Twitch Bandwidth Test app, but I get a quality of 0 everytime.

-Tried streaming to Youtube, which worked the exact same as twitch.

-Did my speed tests, on some sites I got normal numbers for my speed, on others I was only barely getting 3 mbs upload. BARELY. (as stated earlier)

-Tried to see if there was anything wrong with my cables and connection outside, had a Comcast tech come over and check it out and he said it was fine and said maybe it was an amplifier, but he really doesn't think that's likely.

Official Employee

Re: Live streaming to twitch long standing issue

Hello Makzwell. I have responded to your duplicate post located: http://forums.xfinity.com/t5/Your-Home-Network/Twitch-tv-and-obs-problems/m-p/2968820#M263804

Expert

Re: Live streaming to twitch long standing issue

So this duplicate topic is now being closed.