Welcome to Comcast Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,465,457

members

10

online now

1,690,274

discussions

remote code for vizio soundbar VSB200

SOLVED
114 REPLIES
Posted by
Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.

Member Since: ‎03-15-2007
Posts: 1
Message 1 of 115 (7,159 Views)

Re: remote code for vizio soundbar VSB200

If you have the xfinity x1 platform you have to upgrade your remote to a xr 5 or 11. the xr2 is not a universal remote.  I tried for two days using every visio code for sound bars I could find.  Nothing worked so I called Comcast and that was the information they gave me. I upgraded (free of charge)

and programmed it instantly

Posted by
Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.

Member Since: ‎03-03-2010
Posts: 1
Message 2 of 115 (7,191 Views)

Re: remote code for vizio soundbar VSB200

works great.  thanks

Posted by
Visitor

Member Since: ‎09-14-2006
Posts: 122
Message 3 of 115 (7,393 Views)

Re: remote code for vizio soundbar VSB200

Search for the 992 method of setting it up. It worked for mine.  I can't remember process off the top of my head. Something close to, press setup until double flash put in 992, then hit channel up until it turns off. When it turns off hit setup again.

Posted by
Regular Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.
  • Congrats on Posting your first topic!

Member Since: ‎04-09-2014
Posts: 4
Message 4 of 115 (7,401 Views)

Re: remote code for vizio soundbar VSB200

Codes are available for the X1 system but only using the model XR5 remote or the voice activated remote
Posted by
Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.

Member Since: ‎09-30-2015
Posts: 1
Message 5 of 115 (7,410 Views)

Re: remote code for vizio soundbar VSB200

This worked great for the old remote.  I just upgraded to the new remote, and of course, it's different and the codes provided by Comcast don't work.  Has anyone figured out how to program the new remote to the Vizio Soundbar?

Posted by
Visitor

Member Since: ‎09-14-2006
Posts: 122
Message 6 of 115 (7,528 Views)

Re: remote code for vizio soundbar VSB200

On X1 the 992 method works for this sound bar. Turn on sound bar. On remote Hold setup until it blinks, press channel up until the sound bar shuts off, then press setup.

Posted by
Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.

Member Since: ‎08-24-2015
Posts: 1
Message 7 of 115 (7,537 Views)

Re: remote code for vizio soundbar VSB200

BUMP was them being nice and keeping the thread active/new so someone could answer!

 

Posted by
Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.

Member Since: ‎07-06-2015
Posts: 1
Message 8 of 115 (7,706 Views)

Re: remote code for vizio soundbar VSB200

This is great! Worked amazingly well with my VIZIO SB2920-C6.

 

You're awesome!

Posted by
Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.

Member Since: ‎03-13-2015
Posts: 1
Message 9 of 115 (7,911 Views)

Re: remote code for vizio soundbar VSB200

As anyone gotten this working for Vizio SB3820w-c0? I have tried the codes on both the light grey and dark grey remotes with red select buttons, and nothing is working. 

Posted by
Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.

Member Since: ‎09-04-2008
Posts: 1
Message 10 of 115 (8,106 Views)

Re: remote code for vizio soundbar VSB200

2011 INFORMATION STILL PERTINENT IN 2015......  GREAT JOB, AND THANK YOU!!!!!  YOU JUST SAVED ME A FEW $ BY NOT HAVING TO REPLACE A SAT-ON REMOTE.  I COULDN'T BE MORE GRATEFUL, I'LL PAY IT FORWARD, AS I HOPE SOMEONE, SOMEHOW DOES FOR YOU.  THANKS AGAIN!

REGARDS,

JON

Posted by
Visitor
Member Since: ‎01-03-2015
Posts: 1
Message 11 of 115 (8,323 Views)

Re: remote code for vizio soundbar VSB200

This also works with the Vizio 2.1 Sound Stand - model S2121w-D0

Posted by
Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.

Member Since: ‎12-26-2014
Posts: 1
Message 12 of 115 (8,444 Views)

Re: remote code for vizio soundbar VSB200

thanks so much! taking the time to find this info and post it here, you sir are what makes the internet great!

 

Posted by
Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.

Member Since: ‎12-19-2014
Posts: 1
Message 13 of 115 (8,518 Views)

Re: remote code for vizio soundbar VSB200

Hi. Thank u so very much for your help! I just followed your instructions for programming my Xfinity/Comcast remote to control my Vizio sound bar and SUCCESS!!! I'm not sure that my sound bar is the model # u listed - mine's the one w 5.1 surround, wireless subwoofer, and 2 rear speakers - but thankfully your instructions worked!!!
I couldn't be happier!!! I want to be the master over all my electronics and if something can possibly be done I want to do it! I just want everything to work as it should!
I first didn't follow your instructions precisely and failed but tried again - this time paying attention to follow every detail EXACTLY! And waa-lah! Success! That's what I'm talking about! The only thing different for me from your instructions was that I did NOT get the auxiliary light flashing red twice after I entered every code. Even though I didn't get the flashing red light I still went on and followed your plan EXACTLY and - VICTORY! Triumph! Hooray and thank you again for helping me conquer another electronics device! Now I don't have to go digging through my remote box every time I want to turn on or off my sound system/speakers! SOoooo much more convenient! I'm sure I will use my sound bar / speaker system a whole lot more now!!!!
Posted by
Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.
  • Congratulations on receiving your first Kudos! Thank you for your meaningful contribution to the forum. May this be the first of many kudos.

Member Since: ‎12-02-2014
Posts: 1
Message 14 of 115 (8,663 Views)

Re: remote code for vizio soundbar VSB200

Yup those steps worked. Thanks a lot
Posted by
Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.
  • Congratulations on receiving your first Kudos! Thank you for your meaningful contribution to the forum. May this be the first of many kudos.

Member Since: ‎11-29-2014
Posts: 1
Message 15 of 115 (8,731 Views)

Re: remote code for vizio soundbar VSB200

was superthis was super helpful! Thank you so much.
Posted by
Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.

Member Since: ‎11-28-2014
Posts: 1
Message 16 of 115 (43,568 Views)

Re: remote code for vizio soundbar VSB200

The codes worked great, thank you.  My only question is what button on the dark grey remote controls the input?

Posted by
Regular Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.
  • Congrats on Posting your first topic!

Member Since: ‎04-09-2014
Posts: 4
Message 17 of 115 (43,679 Views)

Re: remote code for vizio soundbar VSB200

We're looking for a way to control a Vizio sound bar using the new X1 remote that has no AUX button. I have not found anything that works. I also have a Denon home theater system and comcast does provide a 5 digit code for that and it works fine. I think we will have to wait until Comcast provides a 5 digit code that work
On the X1 for the Vizio sound are.
Posted by
Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.

Member Since: ‎10-11-2014
Posts: 2
Message 18 of 115 (43,699 Views)

Re: remote code for vizio soundbar VSB200

I have tried this over and over and over again.  It does not work.  Thoughts?

Posted by
Edited on
‎10-23-2014 01:10 PM

Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.

Member Since: ‎10-23-2014
Posts: 1
Message 19 of 115 (45,419 Views)

Re: remote code for vizio soundbar VSB200

[ Edited ]

Another update:

 

The 11444 procedure also just worked with the Vizio 5.1 soundbar system S3851w-D4 and the Comcast Custom DVR 3 Device remote.

Posted by
Frequent Visitor
  • You have posted 5 replies to the community. Thank you for keeping the conversations going!
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.
  • Congrats on Posting your first topic!

Member Since: ‎04-14-2013
Posts: 8
Message 20 of 115 (46,041 Views)

Re: remote code for vizio soundbar VSB200

Try to clear what you've doe by resetting and start over carefully. Very meticulous work unless you are 15.
Posted by
Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.

Member Since: ‎10-11-2014
Posts: 2
Message 21 of 115 (46,063 Views)

Re: remote code for vizio soundbar VSB200

aaarrggh.  This is not working.  I can turn the volume up on the sound bar, but not down.  Any suggestions?

Posted by
Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.

Member Since: ‎01-16-2004
Posts: 2
Message 22 of 115 (46,272 Views)

Re: remote code for vizio soundbar VSB200

This solution posted by rmras just worked for me with our Vizio soundbar. Thank you!

Posted by
Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.

Member Since: ‎08-26-2014
Posts: 1
Message 23 of 115 (48,339 Views)

Re: remote code for vizio soundbar VSB200

I have the Xfinity XR2, versionU2 remote. How would I use these codes with my remote? It is black with charcoal front. My remote doesn't have Aux on it. I tried using the codes without using the "Aux" button and it did not work. 

our soundbar is a Vizio SB4020E-AONA.

Appreciate any help you can give.

Posted by
Frequent Visitor

Member Since: ‎06-12-2006
Posts: 15
Message 24 of 115 (48,917 Views)

Re: remote code for vizio soundbar VSB200

Finally got around to programming my two month old SB3821 for the light grey/red OK controller.

 

Following message 9: http://forums.comcast.com/t5/XfinityTV-and-Equipment/remote-code-for-vizio-soundbar-VSB200/m-p/11138...

 

and message 41: http://forums.comcast.com/t5/XfinityTV-and-Equipment/remote-code-for-vizio-soundbar-VSB200/m-p/12889...

 

gave the exact results I wanted. 'All On' to shut down/power up cable/TV/SV3821 with all needed SB controls (vol up/vol down/mute) working seamlessly after 'All On' power up. #41 tied it all togother for me.

 

Kudos to 'rmras' and 'Jim-scientist'

Posted by
Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.

Member Since: ‎04-14-2014
Posts: 1
Message 25 of 115 (53,620 Views)

Re: remote code for vizio soundbar VSB200

I have the dark gray remote with the red OK button...programmed fine but the problem is, when my soundbar, a Vizio S3821w-CD0, is off and I adjust the volume with the cable remote, if turns the soundbar ON and adjusts the volume.  Oddly, the TV remote does NOT 'wake' the soundbar on when adjusting volume.  I've tried the lock methods and nothing seems to work.  I've also tried all TV remote codes that I could find.  It's an LG TV.  Any thoughts?

Thanks,

Steve

Posted by
Regular Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.
  • Congrats on Posting your first topic!

Member Since: ‎04-09-2014
Posts: 4
Message 26 of 115 (53,794 Views)

Re: remote code for vizio soundbar VSB200

I have a Vizio VT215 sound bar. I tried your codes with the XR2 remote. It did not work. On another note, I have a TCL TV. comcast has no listings for this brand, BUTi found out that TCL owns RCA. I tried RCA codes and they worked!
Posted by
Frequent Visitor
  • You have posted 5 replies to the community. Thank you for keeping the conversations going!
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.
  • Congrats on Posting your first topic!

Member Since: ‎04-14-2013
Posts: 8
Message 27 of 115 (55,570 Views)

Re: remote code for vizio soundbar VSB200

I don't understand your last sentence?

 

Could you clarify what your status was when you started and what this process changed and let you do that you could do previously.  Thanks.

Posted by
Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.

Member Since: ‎02-14-2014
Posts: 1
Message 28 of 115 (55,584 Views)

Re: remote code for vizio soundbar VSB200

To anyone having an issue with the GLOBAL LOCK code not allowing you to control the volume and mute on the cable function.

 

Here is what I did and it worked perfectly.

 

Restore a Remapped Key

The following technique can be used to restore the original function to a key that has been remapped. You are essentially mapping the key onto itself.

  1. Press the device key ("Cable", "TV", or "AUX") for the device you want.
  2. Press and hold the "Setup" key until the selected device button blinks twice.
  3. Type in the code 994. The selected device key will blink twice.
  4. Press the key you are restoring twice. The device key will blink twice if successful.

I did this process three times, each time when I got to step 4 I either pressed the volume up, voume down, or mute twice.

 

This allowed my volume controls when in cable mode default to aux.

Posted by
Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.

Member Since: ‎12-05-2010
Posts: 1
Message 29 of 115 (57,576 Views)

Re: remote code for vizio soundbar VSB200

Lost vizio controller and can now volume up and down. Thank you!


rmras wrote:

After much research, here is a step-by-step for getting your Vizio Soundbar to work with the Comcast remote using EFC codes (mine is the newer charcoal grey one, works great!)

 

Aux - Setup (2 blinks) - 11144 (2 blinks)
Aux - Setup (2 blinks) - 994 - Setup - 00169 - Vol Up - Should get 2 blinks
Aux - Setup (2 blinks) - 994 - Setup - 00168 - Vol Down - Should get 2 blinks
Aux - Setup (2 blinks) - 994 - Setup - 00037 - Mute - Should get 2 blinks
Aux - Setup (2 blinks) - 994 - Setup - 00165 - Power - Should get 2 blinks
Aux - Setup (2 blinks) - 994 - Setup - 00164 - Input - Should get 2 blinks

 

These are optional, I didn't use them:
Aux - Setup (2 blinks) - 994 - Setup - 00036 - <button to use for TVOL> - Should get 2 blinks
Aux - Setup (2 blinks) - 994 - Setup - 00101 - <button to use for TSHD> - Should get 2 blinks

 

Then set the volume control on the remote and other settings according to the Remote's manual.

 

ENJOY!! Hope this helps someone...


 

Posted by
Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.

Member Since: ‎01-01-2014
Posts: 1
Message 30 of 115 (57,866 Views)

Re: remote code for vizio soundbar VSB200

where do i find the button for TSHD on red button remote?

Posted by
Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.
  • Congrats on Posting your first topic!

Member Since: ‎11-30-2013
Posts: 4
Message 31 of 115 (60,422 Views)

Re: remote code for vizio soundbar VSB200

I used 0660.  Pressed AUX. then pressed SETUP, punched in 0660 and it worked right away!

Posted by
Frequent Visitor
  • You have posted 5 replies to the community. Thank you for keeping the conversations going!
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.
  • Congrats on Posting your first topic!

Member Since: ‎04-14-2013
Posts: 8
Message 32 of 115 (60,673 Views)

Re: remote code for vizio soundbar VSB200

This is an answer to my previous question. I found it on the Comcast site and it allowed me to take the volume, power and mute functions that I had programmed into AUX button and transfer them into the TV button on the dark platinum Comcast remote.&n I still have trouble with the Input and other functions from my soundbar, from both the AUX and TV buttons, but day to day, I can watch TV and not change buttons.

Volume Lock is a remote control function that forces the volume and mute keys to always send the codes for your audio device (typically the TV or an amplifier.) You can change what device is used for volume, or disable the feature. When disabled, the remote will send the volume code for whatever device is currently selected.

Setting Global Volume Lock

Global Volume Lock will force the volume and mute keys to be controlled by one device.

  1. Press and hold the "Setup" key until a device key blinks twice.
  2. Type in the code 993. A device key should blink twice.
  3. Press and release the device key for the device you want the volume locked to.
  4. You will get two blinks if the lock is successful.

Disable Volume Lock for one Device

This will disable Volume lock only when a particular device is selected on the remote.

  1. Press and release the device key for the device you want to disable the Volume Lock on.
  2. Press and hold the "Setup" key until a device key blinks twice.
  3. Type in the code 993. A device key should blink twice.
  4. Press and release the Volume Down (Vol -) button.
  5. The device key will blink FOUR times if successful.

Disable Global Volume Lock

This will disable Volume Lock for all devices. The Volume and Mute keys will send the codes for the selected device.

  1. Press and hold the "Setup" key until a device key blinks twice.
  2. Type in the code 993. A device key should blink twice.
  3. Press and release the Volume Up (Vol +) button.
  4. A device key will blink FOUR times if successful.
Posted by
Frequent Visitor
  • You have posted 5 replies to the community. Thank you for keeping the conversations going!
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.
  • Congrats on Posting your first topic!

Member Since: ‎04-14-2013
Posts: 8
Message 33 of 115 (60,675 Views)

Re: remote code for vizio soundbar VSB200

This is an answer to my previous question.  I found it on the Comcast site and it allowed me to take the volume, power and mute functions that I had programmed into AUX button and transfer them into the TV button on the dark platinum Comcast remote.  I still have trouble with the Input and other functions from my soundbar, from both the AUX and TV buttons, but  day to day, I can watch TV and not change buttons.

 

Volume Lock

Volume Lock is a remote control function that forces the volume and mute keys to always send the codes for your audio device (typically the TV or an amplifier.) You can change what device is used for volume, or disable the feature. When disabled, the remote will send the volume code for whatever device is currently selected.

Setting Global Volume Lock

Global Volume Lock will force the volume and mute keys to be controlled by one device.

  1. Press and hold the "Setup" key until a device key blinks twice.
  2. Type in the code 993. A device key should blink twice.
  3. Press and release the device key for the device you want the volume locked to.
  4. You will get two blinks if the lock is successful.

Disable Volume Lock for one Device

This will disable Volume lock only when a particular device is selected on the remote.

  1. Press and release the device key for the device you want to disable the Volume Lock on.
  2. Press and hold the "Setup" key until a device key blinks twice.
  3. Type in the code 993. A device key should blink twice.
  4. Press and release the Volume Down (Vol -) button.
  5. The device key will blink FOUR times if successful.

Disable Global Volume Lock

This will disable Volume Lock for all devices. The Volume and Mute keys will send the codes for the selected device.

  1. Press and hold the "Setup" key until a device key blinks twice.
  2. Type in the code 993. A device key should blink twice.
  3. Press and release the Volume Up (Vol +) button.
  4. A device key will blink FOUR times if successful.
Posted by
Edited on
‎11-21-2013 11:08 PM

Frequent Visitor
  • You have posted 5 replies to the community. Thank you for keeping the conversations going!
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.
  • Congrats on Posting your first topic!

Member Since: ‎04-14-2013
Posts: 8
Message 34 of 115 (61,002 Views)

Re: remote code for vizio soundbar VSB200

[ Edited ]

I've gone through this several times without success. 

 

Tried one more time and actually had some success - BUT - the MUTE function has totally controlled the connection between TV and bar.  I have reprogrammed, powered everything off and on.  De-muted from the TV remote and the soundbar remote.  THe soundbar lights move when I volume up but I get no sound.  My only sound option is from the TV.  The soundbar accepts bluetooth from iPhone and the remote controls the volume.  Just not the Mute.  I tried again.  After I press Mute in the programming sequence, the AUX light is steady, No blinking.  Any thoughts?

 

Figured it out.  Somehow, I changed input as I was dealing with it.  THere is no Input setting on the Comcast remote.  Eventually, I realized that the Vizio controller had a remote controller and clicked through.  It brought TV up.  From there, I could play with TV remote settings.  But when I TRIED TO USE  THE reference to Wiki above that lets my Comcast remote manage volume, etc. which I assumed did not require popping buttons, it didn't work.  If Wiki instructions did intend to mean that we need to flip between TV and AUX to change channels people need to be more clear.  Bettter than 2 separate remotes, but is there a way to integrate these with a Comcast remote seamlessly.   THANKS>  THis isn't easy stuff.  I wish my kids were still home!!!

 

 

Posted by
Visitor
Member Since: ‎11-13-2013
Posts: 1
Message 35 of 115 (61,310 Views)

Re: remote code for vizio sandbar VSB200

whatdid they show you?

Posted by
Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.

Member Since: ‎05-20-2012
Posts: 3
Message 36 of 115 (62,598 Views)

Re: remote code for vizio soundbar VSB200

Dave - if you haven't figured it out yet, since your post is now two months old, follow the below instructions - from my post on the first page

Follow the instructions or link below to lock the vol setting to the Aux button, then you don't have to hit the Aux button to change volume and cable button to change channels. http://en.wikibooks.org/wiki/How_to_use_a_Motorola_DVR/Programming_the_Remote#Volume_Lock Global Volume Lock will force the volume and mute keys to be controlled by one device. Press and hold the "Setup" key until a device key blinks twice. Type in the code 993. A device key should blink twice. Press and release the device key for the device you want the volume locked to. You will get two blinks if the lock is successful.
Posted by
Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.

Member Since: ‎09-25-2013
Posts: 1
Message 37 of 115 (62,763 Views)

Re: remote code for vizio soundbar VSB200

I followed the direction and most of it work great.  However the input and the power button have reversed functions.  Any ideals would be great.  I have the newer s3820 model.  

Posted by
Frequent Visitor

Member Since: ‎12-28-2012
Posts: 17
Message 38 of 115 (63,593 Views)

Re: remote code for vizio soundbar VSB200

You're right. It did work perfectly. However, when I originally programmed the remote for my TV, there was an option to make the sound control default to controlling TV volume (instead of the volume on the Comcast box). Is there any way to make the remote volume default to the sound bar so I don't have to constantly go back and forth between "cable" and "aux" everytime I need to do something with cable, like change the channel? Thanks.

 

Dave

Posted by
Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.

Member Since: ‎10-16-2009
Posts: 1
Message 39 of 115 (64,321 Views)

Re: remote code for vizio soundbar VSB207

Is there a code for light grey w/red OK remote  for vizio soundbar VSB207

Posted by
Frequent Visitor

Member Since: ‎12-28-2012
Posts: 17
Message 40 of 115 (64,761 Views)

Re: remote code for vizio soundbar VSB200

Adding my kudos to those of everyone else! Worked great for my Vizio soundbar 2.0. Thanks for posting codes and directions that work!

Posted by
Visitor
Member Since: ‎05-29-2008
Posts: 1
Message 41 of 115 (64,826 Views)

Re: remote code for vizio soundbar VSB200

Please post your code or codes when comcast comes out. I have the same problem. Thanks!!!

 

Posted by
Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.

Member Since: ‎09-04-2007
Posts: 1
Message 42 of 115 (65,924 Views)

Re: remote code for vizio soundbar VSB200

If you have the grey select remote button, the correct code to use instead of 11144 in the procedure you,should use 1915. The setup for the visio soundbar then works great.
Posted by
Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.

Member Since: ‎06-05-2013
Posts: 1
Message 43 of 115 (66,136 Views)

Re: remote code for vizio soundbar VSB200

Not sure how you figured this out, but it works on the silver remote with red OK button. Just got a new Vizio VSB207BT. You are a lifesaver!

Posted by
Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.

Member Since: ‎07-27-2011
Posts: 1
Message 44 of 115 (68,133 Views)

Re: remote code for vizio sound bar

is there a way to control master volume on sound bar under the cable button instead of having to switch back and fourth between cable and aux 

Posted by
Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.
  • Congratulations on receiving your first Kudos! Thank you for your meaningful contribution to the forum. May this be the first of many kudos.

Member Since: ‎02-25-2013
Posts: 3
Message 45 of 115 (69,519 Views)

Re: remote code for vizio soundbar VSB200

Hi,  I was trying to follow you instructions and still not working.  When you say, Press and hold the "Setup" key until a device key blinks twice.  What device key are you referring to.  Is it the Aux device?

Thanks for your help

Posted by
Frequent Visitor
  • You have posted 5 replies to the community. Thank you for keeping the conversations going!
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.
  • Congrats on Posting your first topic!

Member Since: ‎07-24-2012
Posts: 8
Message 46 of 115 (70,202 Views)

Re: remote code for vizio soundbar VSB200

FIXED IT!! THANKS FOR CODES!

Posted by
Edited on
‎02-02-2013 07:36 AM

Frequent Visitor
  • You have posted 5 replies to the community. Thank you for keeping the conversations going!
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.
  • Congrats on Posting your first topic!

Member Since: ‎07-24-2012
Posts: 8
Message 47 of 115 (70,259 Views)

Re: remote code for vizio soundbar VSB200

[ Edited ]

Actually got to program power on one remote (I have two), but now

my remote (silver w/ red ok button) blinks 2 times after I enter 00 of the 5 digit... and then does nothing. What am I doing wrong?

Posted by
Edited on
‎02-01-2013 08:00 PM

Frequent Visitor
  • You have posted 5 replies to the community. Thank you for keeping the conversations going!
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.
  • Congrats on Posting your first topic!

Member Since: ‎07-24-2012
Posts: 8
Message 48 of 115 (70,279 Views)

Re: remote code for vizio soundbar VSB200

[ Edited ]

My remote (silver w/ red ok button) blinks 2 times after I enter 994 and then does nothing. What am I doing wrong?

Posted by
Visitor
Member Since: ‎01-27-2013
Posts: 3
Message 49 of 115 (70,466 Views)

Re: remote code for vizio soundbar VSB200

ok working again after re entering the codes Smiley Happy

 

Posted by
Visitor
Member Since: ‎01-27-2013
Posts: 3
Message 50 of 115 (70,474 Views)

Re: remote code for vizio soundbar VSB200

ok, it worked then it stopped working, went to tv speakers, sound bar keeps shutting off