Welcome to Comcast Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,428,455

members

37

online now

1,656,653

discussions

my tv says no signal

Posted by
Visitor
  • The Community would like to Welcome you!

Member Since: ‎06-28-2012
Posts: 1
Message 6 of 6 (127,679 Views)

my tv says no signal

My tv says no signal

5 REPLIES
Posted by
Connection Expert

Member Since: ‎12-24-2003
Posts: 50,383
Message 1 of 6 (93,736 Views)

Re: my tv says no signal

Year and a half old thread now closed.

Posted by
Silver Problem Solver

Member Since: ‎10-18-2008
Posts: 6,230
Message 2 of 6 (93,898 Views)

Re: my tv says no signal

Did you read what jay wrote?

Posted by
Visitor
  • The Community would like to Welcome you!

Member Since: ‎10-30-2013
Posts: 2
Message 3 of 6 (93,940 Views)

Re: my tv says no signal

Can you tell me what exactly worked in your case? I'm having the same issue!

Posted by
Visitor
  • The Community would like to Welcome you!

Member Since: ‎03-04-2013
Posts: 1
Message 4 of 6 (119,830 Views)

Re: my tv says no signal

It definitely worked! Thanks a million!
Posted by
Cable Expert

Member Since: ‎03-02-2007
Posts: 17,031
Message 5 of 6 (127,676 Views)

Re: my tv says no signal

That indicates the video input on the TV is either not set on the proper input from the cable box, or the cable box is not outputing a video signal.

 

Check the cable from the TV to the cable box that it's snug.  Check the video input selector on the TV that it is set for the input the cable box is connected to.  Check that the cable box is actually turned on and not in standby.

 

If all else fails, unplug the AC for both the TV and cable box.  Plug in the TV first, then the cable box, turn on the TV, then turn on the cable box.