Welcome to Comcast Help & Support Forums
You can contribute an answer or post a question.
Reply
Posted by
Regular Contributor



Member Since: ‎08-20-2006
Posts: 169

TV lost HD signal and color

Good morning,

 

Last night about 10:15 p.m. our Sony TV connected to your Scientific Atlanta Explorer 3250 HD Cable Box went from 'color to Black and White' and also from 'High Definition to a 480i SD picture'.

 

Our bedroom High Definition TVconnected to your 'Cisco' Cable box works fine.

 

Any ideas?

 

Thanks and regards,

 

2harts4ever

Posted by
Silver Problem Solver



Member Since: ‎06-17-2008
Posts: 13,999

Re: TV lost HD signal and color

try unplugging the box wait two mintues and plug it back in, if that does not work then call comcast for assistance.

Posted by
Regular Contributor



Member Since: ‎08-20-2006
Posts: 169

Re: TV lost HD signal and color

Hi rog286713,
 
I appreciate your suggestion.  I had already tried that and it didn't make any difference. 
 
Since my post I have made arragements to have a Comcast Tech come Sunday afternoon to check it out.
 
If I turn off the HD Cable Box and just utilize the TV I am able to get the picture in color although it is still in the 480i SD format.  It isn't HD but it beats looking at a black and white picture.
 
Hopefully the Tech can get to the bottom of it.
 
Thanks again ....
 
Regards,
 
2harts4ever
Posted by
Visitor
  • The Community would like to Welcome you!



Member Since: ‎05-04-2013
Posts: 1

Re: TV lost HD signal and color

Did you have it fixed? I have the same problem

Posted by
Regular Contributor



Member Since: ‎08-20-2006
Posts: 169

Re: TV lost HD signal and color

Hi bigdog99,

 

Yes .. the Comcast tech figured it out but unfortunately I can't for the life of me remember what he did.  Instead of spinning your wheels I would just call Comcast.

 

Regards,

 

2harts4ever