Welcome to Comcast Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,464,833

members

39

online now

1,689,735

discussions

Remote keeps blinking

Posted by
Edited on
‎09-21-2009 02:49 PM

Frequent Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.
  • Congrats on Posting your first topic!

Member Since: ‎06-18-2006
Posts: 5
Message 5 of 5 (9,378 Views)

Remote keeps blinking

[ Edited ]

My remote had some worn out buttons, so I went down to the Comcast office for a new one.  A week later now, and the new remote is messing up.  Not all buttons work, and I get a bunch of flashes on the mode button.

 

For example, I press the volume button and it works, but TV mode button flashes five times.

 

Anything I press in Cable mode does nothing, and the Cable button flashes seven times.

Message Edited by unknownsoldier on 09-21-2009 11:49 AM
4 REPLIES
Posted by
Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.

Member Since: ‎05-29-2008
Posts: 1
Message 1 of 5 (4,427 Views)

Re: Remote keeps blinking

Hm, looks like it was the batteries............. well for  me it was........

Posted by
Cable Expert

Member Since: ‎12-31-2004
Posts: 10,676
Message 2 of 5 (9,365 Views)

Re: Remote keeps blinking

If I were you I'd just swap the remote for a new one.
Posted by
Frequent Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.
  • Congrats on Posting your first topic!

Member Since: ‎06-18-2006
Posts: 5
Message 3 of 5 (9,369 Views)

Re: Remote keeps blinking

When I hold the setup button, I get one long flash and then five short flashes.
Posted by
Cable Expert

Member Since: ‎12-31-2004
Posts: 10,676
Message 4 of 5 (9,372 Views)

Re: Remote keeps blinking

Try the simple remote reset.  If that doesn't work call 1-800-COMCAST.  Multiple flashes usually don't occur unless you're trying to set up some function on the remote.