Welcome to Comcast Help & Support Forums
You can contribute an answer or post a question.
Reply
Posted by
Visitor
  • The Community would like to Welcome you!



Member Since: ‎09-24-2013
Posts: 3

Ed90

My X1 box reads "Ed90" instead of the time.  Anyone know why?  Thanks!

Posted by
Visitor
  • The Community would like to Welcome you!



Member Since: ‎09-24-2013
Posts: 3

Re: Ed90

i have the same message/code, happened this morning, can't figure out how to get rid of it....

Posted by
Problem Solver



Member Since: ‎11-16-2003
Posts: 1,815

Re: Ed90

[ Edited ]

 

kinda long shot guess ....

 

from Cisco & not X1, but poss its similar or related?

http://www.cisco.com/en/US/docs/video/at_home/Set-Tops/8000_STTs/4031492_B.pdf

 

Ed90 - corruption related that may occur during code download 

 

.

Posted by
Visitor
  • The Community would like to Welcome you!



Member Since: ‎09-24-2013
Posts: 1

Re: Ed90

A recorded message when calling Comcast tells you that if you have this issue to unplug the power cord and reconnect.  This solved my problem.  If it doesn't call Comcast.

Posted by
Visitor
  • The Community would like to Welcome you!



Member Since: ‎09-24-2013
Posts: 3

Re: Ed90

Will I loose my dvr recordings if I unplug it?

Posted by
Regular Contributor
  • Congratulations on receiving your first Kudos! Thank you for your meaningful contribution to the forum. May this be the first of many kudos.
  • On your way! Congrats on Posting 10 topics!



Member Since: ‎03-07-2012
Posts: 84

Re: Ed90

No you won't.

Posted by
Visitor
  • The Community would like to Welcome you!



Member Since: ‎09-24-2013
Posts: 3

Re: Ed90

Thank you!
Advanced
You must be signed in to add attachments