Welcome to Comcast Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,385,047

members

56

online now

1,615,685

discussions

Ed90

Posted by
Visitor
  • The Community would like to Welcome you!

Member Since: ‎09-24-2013
Posts: 3
Message 1 of 7 (656 Views)

Ed90

My X1 box reads "Ed90" instead of the time.  Anyone know why?  Thanks!

6 REPLIES
Posted by
Visitor
  • The Community would like to Welcome you!

Member Since: ‎09-24-2013
Posts: 3
Message 2 of 7 (646 Views)

Re: Ed90

i have the same message/code, happened this morning, can't figure out how to get rid of it....

Posted by
Edited on
‎09-24-2013 12:07 PM

Problem Solver

Member Since: ‎11-16-2003
Posts: 1,980
Message 3 of 7 (620 Views)

Re: Ed90

[ Edited ]

 

kinda long shot guess ....

 

from Cisco & not X1, but poss its similar or related?

http://www.cisco.com/en/US/docs/video/at_home/Set-Tops/8000_STTs/4031492_B.pdf

 

Ed90 - corruption related that may occur during code download 

 

.

Posted by
Visitor
  • The Community would like to Welcome you!

Member Since: ‎09-24-2013
Posts: 1
Message 4 of 7 (572 Views)

Re: Ed90

A recorded message when calling Comcast tells you that if you have this issue to unplug the power cord and reconnect.  This solved my problem.  If it doesn't call Comcast.

Posted by
Visitor
  • The Community would like to Welcome you!

Member Since: ‎09-24-2013
Posts: 3
Message 5 of 7 (552 Views)

Re: Ed90

Will I loose my dvr recordings if I unplug it?

Posted by
Regular Contributor
  • Congratulations on receiving your first Kudos! Thank you for your meaningful contribution to the forum. May this be the first of many kudos.
  • On your way! Congrats on Posting 10 topics!

Member Since: ‎03-07-2012
Posts: 84
Message 6 of 7 (523 Views)

Re: Ed90

No you won't.

Posted by
Visitor
  • The Community would like to Welcome you!

Member Since: ‎09-24-2013
Posts: 3
Message 7 of 7 (497 Views)

Re: Ed90

Thank you!
-->