Welcome to Comcast Help & Support Forums
You can contribute an answer or post a question.
Reply
Posted by
Visitor
Member Since: ‎02-20-2007
Posts: 2

Spartacus Libertus only in spanish??

the title pretty much explains itself but i tried watching the new spartacus episode libertus on my computer and the only version thats available to watch is the spanish version.

Posted by
Visitor
Member Since: ‎05-14-2008
Posts: 1

Re: Spartacus Libertus only in spanish??

same issue here

Posted by
New Visitor
Member Since: ‎02-25-2012
Posts: 1

Re: Spartacus Libertus only in spanish??

Same here, why would they only put it up in spanish...makes no sense

Posted by
New Visitor
Member Since: ‎02-25-2012
Posts: 2

Re: Spartacus Libertus only in spanish??

Yah this is upsetting

Posted by
New Visitor
Member Since: ‎02-25-2012
Posts: 2

Re: Spartacus Libertus only in spanish??

Just noticed all of them are in spanish now

Posted by
New Visitor
Member Since: ‎02-25-2012
Posts: 1

Re: Spartacus Libertus only in spanish??

Same here. Comcast never relents do they... Who takes responsibility for this stuff? Anyone? 

Posted by
New Visitor
Member Since: ‎12-20-2011
Posts: 4

Re: Spartacus Libertus only in spanish??

They straight up only have 1 person who answers problems on the forums too, and he can't fix the problem either since it's on their end not ours. Pretty cool.

Posted by
New Visitor
Member Since: ‎12-20-2011
Posts: 4

Re: Spartacus Libertus only in spanish??

Since he is going to say this i figure ill just say it now, all of the episodes are in both spanish and english, it's the 1 that says "hd" that's in english and you don't need an HD monitor to watch it. 

 

However the newest episode does not have an HD version, just like episode 1 and 2 of this season didn't have 1 for a while.

Posted by
New Visitor
Member Since: ‎02-25-2012
Posts: 1

Re: Spartacus Libertus only in spanish??

Comcast take responsiblity!?  That'll be the day.  What kinda commies put the first available version of something in a language it was not originally aired in?  In a language not spoken by the majority of its subscribers.  Maybe there just idiots.  Probably the more likely explanation. True blue geniouses for putting spanish content on an english site if I wanted spanish I would click the little button on the site for spanish!

Posted by
New Visitor
Member Since: ‎02-25-2012
Posts: 1

Re: Spartacus Libertus only in spanish??

What is so difficult to just put up a Spanish and English version in both regular and HD all at once? I don't understand why Comcast is so inconsistent with putting up videos and what is with the delay in posting videos. 

Posted by
Contributor
Member Since: ‎08-23-2007
Posts: 5

Re: Spartacus Libertus only in spanish??

I have decided that all the people working at comcast must be baked. Instead of fixing problems and being helpful, they probably are taking bong rips and laughing at all problems they don't care to fix. When an issue is resolved it always comes back soon after. all i want is an english version of sparticus. last time i looked this was the US.Latin would make more sense than this

 

 

 

Posted by
New Visitor
Member Since: ‎11-02-2010
Posts: 1

Re: Spartacus Libertus only in spanish??

Wow!, its 10AM and still not fixed!

Posted by
Visitor
Member Since: ‎02-20-2007
Posts: 2

Re: Spartacus Libertus only in spanish??

[ Edited ]

thank you who ever fixed it both the spanish and HD version i mean english version are up there now

Highlighted
Posted by
Official Employee
Member Since: ‎08-11-2011
Posts: 6,907

Re: Spartacus Libertus only in spanish??

Hi all,

 

I am sorry for the delay. As mentioned, both versions are now both up and running correctly.

 

Even when both episodes are available, it is not clear what episode is in Spanish and what episode is in English. I am passing a request along to our product team to make this more clear.

 

Thank you and sorry for the inconvenience,
Joe
XfinityTV.com/Xfinity.com Support
Twitter: @XfinityTVJoe

Advanced
You must be signed in to add attachments