Welcome to Comcast Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,747,430

members

3

online now

1,905,997

discussions

Back to Top

xFi connected, but with no internet access

New Poster

xFi connected, but with no internet access

I received my brand new Arris TG862G modem from Comcast today. I followed the activation instructions on the xFi app, but after completing setup, the app doesn't connect to the gateway it seems, and the wifi doesn't work. It prompts me to restart the gateway activation steps again. On my desktop, I'm getting the same result, connected to the network, but no internet access.

 

I have tried the setup on the app several times now, and am at my limit for the day. I just want this to work, and be helpful....plz help!

Official Employee

Re: xFi connected, but with no internet access

Apologies for the delayed response and the issues you experienced connecting to the Internet with your new xFi Gateway. Please let me know if you're still having problems accesing the Internet/xFi.  If so, we'll get them resolved for you as soon as possible.  




Community Icon
I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: Product, Support, Leadership.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am a Comcast Employee.
Please post so people with similar questions may benefit.
Was your question answered?
Mark it as a solution!solution Icon
Discussion stats
  • 1 reply
  • 742 views
  • 0 kudos
  • 2 in conversation