Welcome to Xfinity Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,843,652

members

1,333

online

36,439

topics

Top

xFi Buf on names with 's

New Poster

xFi Buf on names with 's

For some reason the ' when typing a name when editing a device name (Bob's iPhone) changes to weird text.

 

I am a comcast employee and did not know where to submit so I submited this here.

image1.png
image2.png
Official Employee

Re: xFi Buf on names with 's

 

Theochristo, thanks for your feedback. What weird text are you getting? What troubleshooting have you done? Have you tried rebooting the app?


Community Icon
I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: Product, Support, Leadership.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark a Best Answer!solution Icon
Community Icon
I am an Offical Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark a Best Answer!solution Icon
Community Icon
I am a Comcast Employee.
Please post so people with similar questions may benefit.
Was your question answered?
Mark a Best Answer!solution Icon

New Poster

Re: xFi Buf on names with 's

I had the same issue.. so i just stopped trying to use apostophes.  It is interesting how much effort went into reading your post before asking if you rebooted/restarted/reinstalled something.  I am asked to reinstall xFi everytime I call support for something.

Forums Tips and Tricks:
Tagging Posts... See More
Discussion stats
  • 2 replies
  • 146 views
  • 0 kudos
  • 3 in conversation