Welcome to Comcast Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,727,319

members

56

online now

1,889,270

discussions

Back to Top

xFI not showing devices

Posted by
Frequent Visitor

Message 1 of 4
537 Views

xFi is not showing all my devices which I know are working on my wifi network. This happens with the app and PC. Example, my iPhone will show up for a few minutes and then drop off even though I am using it. My printer showed up when I first started using this xFi junk but now it's not, even though I'm printing. Another Comcast blunder! If it doesn't change I will reset my gateway, which I already have, only this time I will wipe it clean and start over. Uninstall the app and stop using xFI. Got along fine without it to begin with!!! And yes before you ask, I am using Gateway: Cisco 3941T

3 REPLIES
Posted by
Official Employee

Message 2 of 4
493 Views

 

wgd1206, can you ensure you are connected to your home network and not xfinitywifi? Please uninstall and reinstall the app. Let me know if this issue is replicated. 




Community Icon
I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: Product, Support, Leadership.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.

Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am an Offical Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am a Comcast Employee.
Please post so people with similar questions may benefit.
Was your question answered?
Mark it as a solution!solution Icon
Posted by
Administrator

Message 3 of 4
431 Views
Posted by
Official Employee

Message 4 of 4
421 Views