Welcome to Xfinity Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,858,128

members

1,662

online

30,093

topics

Top

Xfi shows 0 devices connected.

Frequent Visitor

Xfi shows 0 devices connected.

Hi,

I noticed a bug in the xfinity Xfi page at https://internet.xfinity.com/devices and on the app where it shows that 0 devices are connected, yet they are connected as evidenced by a snapshot (personal information has been redacted) from the XB6 router's admin page below.

Any way to fix this?

Thanks!
xfi.png

Service Expert

Re: Xfi shows 0 devices connected.

Do you have the xFi app?  What does it show?

 




Community Icon
I am not a Comcast employee, I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help. For information on the program click here.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark a Best Answer!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee. I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark a Best Answer!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee.

Was your question answered?
Mark an Answer!solution Icon

Frequent Visitor

Re: Xfi shows 0 devices connected.

0 devices connected.

Frequent Visitor

Re: Xfi shows 0 devices connected.

And for what it is worth, I removed all the devices from xfi, rebooted the modem and the devices did appear back in the list, but as not connected. Smiley Happy

 

Yet, they still all show network activity in the graphs.

Official Employee

Re: Xfi shows 0 devices connected.

Hello bjwilliamson. I can assist with troubleshooting your xFi connected devices issue. To get started, please send me a private message and include your full name and account primary phone number so I can assist you. 


Community Icon
I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: Product, Support, Leadership.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark a Best Answer!solution Icon
Community Icon
I am an Offical Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark a Best Answer!solution Icon
Community Icon
I am a Comcast Employee.
Please post so people with similar questions may benefit.
Was your question answered?
Mark a Best Answer!solution Icon

Official Employee

Re: Xfi shows 0 devices connected.

Glad we were able to resolve this issue for you, bjwilliamson. Thank you for being a valued customer and thank you for using the forums!


Community Icon
I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: Product, Support, Leadership.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark a Best Answer!solution Icon
Community Icon
I am an Offical Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark a Best Answer!solution Icon
Community Icon
I am a Comcast Employee.
Please post so people with similar questions may benefit.
Was your question answered?
Mark a Best Answer!solution Icon

Forums Tips and Tricks:
Tagging Posts... See More
Discussion stats
  • 5 replies
  • 201 views
  • 0 kudos
  • 3 in conversation