Welcome to Xfinity Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,842,219

members

1,412

online

36,184

topics

Top

Pause devices not working

New Poster

Pause devices not working

Hi ALl

 

as many have reported the 'pause devices' feature is not working -- Yes, I've verified that they are not using LTE or another way and I've not shared my password -- I can confirm, 100%, that a device on my network does not actually pause when it's set to pause.

Official Employee

Re: Pause devices not working

Hi loghound. I can assist in troubleshooting the pause devices issue you are experiencing using our XFi service application. Please send me a private message and include your full name, service address, and account number so I can assist you. 


Community Icon
I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: Product, Support, Leadership.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark a Best Answer!solution Icon
Community Icon
I am an Offical Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark a Best Answer!solution Icon
Community Icon
I am a Comcast Employee.
Please post so people with similar questions may benefit.
Was your question answered?
Mark a Best Answer!solution Icon

New Poster

Re: Pause devices not working

I am having the same issue.  Pausing devices worked for about 2 days now does not work on any devices.  I have restarted the modem, factory reset the modem, restarted the app, reinstalled the app.  I have been on chat with you guys twice and it's not solved.

Official Employee

Re: Pause devices not working


@tomreardon57 wrote:

I am having the same issue.  Pausing devices worked for about 2 days now does not work on any devices.  I have restarted the modem, factory reset the modem, restarted the app, reinstalled the app.  I have been on chat with you guys twice and it's not solved.

While we cannot prevent factory resets, they can sometimes cause additional communication issues between your Gateway and xFi. Please send me a private message with the first/last name on the account as well as the service ZIP and I would be happy to create a ticket to have this looked into. Thanks!


Community Icon
I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: Product, Support, Leadership.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark a Best Answer!solution Icon
Community Icon
I am an Offical Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark a Best Answer!solution Icon
Community Icon
I am a Comcast Employee.
Please post so people with similar questions may benefit.
Was your question answered?
Mark a Best Answer!solution Icon

Xfinity Events:
WATCHATHON 2018... See More
Discussion stats
  • 3 replies
  • 385 views
  • 0 kudos
  • 4 in conversation