Welcome to Comcast Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,516,102

members

10

online now

1,716,687

discussions

Back to Top

Trying to play a video but stuck at "Starting Playback"

Posted by
Edited on :
‎02-28-2012 01:39 PM

Visitor
Member Since: ‎02-27-2012
Posts: 1
Message 1 of 7 (81,192 Views)

Trying to play a video but stuck at "Starting Playback"

[ Edited ]

I am using my laptop with a wireless connection and the videos won't play for me either. When I choose a movie, it gets stuck on "starting playback" .

6 REPLIES
Posted by
Official Employee

Member Since: ‎08-11-2011
Posts: 6,909
Message 2 of 7 (81,183 Views)

Re: Trying to play a video but stuck at "Starting Playback"


dragun wrote:

I am using my laptop with a wireless connection and the videos won't play for me either. When I choose a movie, it gets stuck on "starting playback" .


Please go to www.xfinitytv.com/computer and copy the information you see on-screen and paste it in this thread so we can further assist you.

 

Also, please send the URLs of the videos that you are trying to watch.

 

Thanks,
Joe
XfinityTV.com/Xfinity.com Support
Twitter: @XfinityTVJoe

Posted by
Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.
  • Congrats on Posting your first topic!

Member Since: ‎06-08-2012
Posts: 4
Message 3 of 7 (80,925 Views)

Re: Trying to play a video but stuck at "Starting Playback"

Hi Joe,

 

I have the same problem as Dragun.

 

Here is my info from the link you posted:

 

My Zip Code: Unknown 

My Cable Provider: Unknown 

My myDVR Manager Status: Not Installed 

My Set Top Box Names: Not Installed

My Queue setup: False

Facebook Queue Syncing: False 

Facebook Connect: False

My public IP address: 71.61.183.139

My operating system: Windows - Undefined 

My web browser: Chrome 19 - Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/536.5 (KHTML, Like Gecko) Chrome/19.0.1084.52 Safari/536.5 

My system type: Desktop Computer Or Other Device 

My Move player version: Not Installed 

My Silverlight version: 5.1.10411.0 

My flash version: 11.2 R202 

Javascript: Enabled 

Cookies: Enabled

 

 

My Account Information:
Primary Account: True 
Provider Codes: A 
Internet Subscriber: True Cable 
TV Subscriber: False 
Voice Subscriber: False 
Posted by
Official Employee

Member Since: ‎08-11-2011
Posts: 6,909
Message 4 of 7 (80,896 Views)

Re: Trying to play a video but stuck at "Starting Playback"


may13 wrote:

Hi Joe,

 

I have the same problem as Dragun.

 

Here is my info from the link you posted:

 

My Zip Code: Unknown 

My Cable Provider: Unknown 

My myDVR Manager Status: Not Installed 

My Set Top Box Names: Not Installed

My Queue setup: False

Facebook Queue Syncing: False 

Facebook Connect: False

My public IP address: 71.61.183.139

My operating system: Windows - Undefined 

My web browser: Chrome 19 - Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/536.5 (KHTML, Like Gecko) Chrome/19.0.1084.52 Safari/536.5 

My system type: Desktop Computer Or Other Device 

My Move player version: Not Installed 

My Silverlight version: 5.1.10411.0 

My flash version: 11.2 R202 

Javascript: Enabled 

Cookies: Enabled

 

 

My Account Information:
Primary Account: True 
Provider Codes: A 
Internet Subscriber: True Cable 
TV Subscriber: False 
Voice Subscriber: False 

I tested the Modern Family episode titled Baby on Board and found no issues.

 

Please completely uninstall your Adobe Flash Player and then install again from here.

 

Thanks,
Joe
XfinityTV.com/Xfinity.com Support
Twitter: @XfinityTVJoe

Posted by
Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.
  • Congrats on Posting your first topic!

Member Since: ‎06-15-2012
Posts: 3
Message 5 of 7 (80,876 Views)

Re: Trying to play a video but stuck at "Starting Playback"

Same problem, can't play ANY vids, I tried the uninstall and reinstall of flash player, did not work. Here is my information:

 

My Zip Code:
    Unknown
My Cable Provider:
    Unknown
My myDVR Manager Status:
    Not Installed
My Set Top Box Names:
    Not Installed
My Queue setup:
    False
Facebook Queue Syncing:
    false
Facebook Connect:
    False
My public IP address:
    68.51.223.157
My operating system:
    Windows - rv:12.0
My web browser:
    Firefox 12 - Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:12.0) Gecko/20100101 Firefox/12.0
My system type:
    Desktop computer or other device
My Move player version:
    Not Installed
My Silverlight version:
    4.1.10329.0
My flash version:
    11.3 r300
Javascript:
    enabled
Cookies:
    enabled

My Account Information

Primary Account:
    False
Provider Codes:
    bw, s, d, al, ci, bh, a, y, bq, bx, ce, cd, cf, by, bu, at, bs, g, ak, cb, ch, ar, aw, e, aj, cg, bz, bm, au, bl, bv, b, u, bp, bk, br, bo, bt, i, cc, f, m, ca, ai, h, ad, bn
Internet Subscriber:
    True
Cable TV Subscriber:
    True
Voice Subscriber:
    False 

 

Now I am using a login attacjed to my parents account but currently staying with my inlaws, they also have a comcast account. I have been living here for 6 months with no trouble until today.

Posted by
Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.
  • Congrats on Posting your first topic!

Member Since: ‎06-15-2012
Posts: 3
Message 6 of 7 (80,857 Views)

Re: Trying to play a video but stuck at "Starting Playback"

Just tried it on Google chrome and it works fine, I can't watch any vids on any site on FireFox.

Posted by
Official Employee

Member Since: ‎08-11-2011
Posts: 6,909
Message 7 of 7 (80,846 Views)

Re: Trying to play a video but stuck at "Starting Playback"


anyalyssawest wrote:

Just tried it on Google chrome and it works fine, I can't watch any vids on any site on FireFox.


Have you just installed any new plug-ins or extensions on Firefox? If so, it is probably blocking videos from playing.

 

Thanks,
Joe
XfinityTV.com/Xfinity.com Support
Twitter: @XfinityTVJoe