Welcome to Comcast Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,682,909

members

68

online now

1,851,390

discussions

Back to Top

Voice mail forwarding

Posted by
New Poster
  • Congrats on Posting your first topic!
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.

Message 1 of 5
848 Views

VM cannot be forwarded via e mail, even when the wav file says it's attached to the outgoing e mail.  When checking with recepient and "sent" folder the wav file is gone.  Known Issue?  Is there a fix?

4 REPLIES
Posted by
Service Expert

Message 2 of 5
830 Views

Globaker wrote:

VM cannot be forwarded via e mail, even when the wav file says it's attached to the outgoing e mail.  When checking with recepient and "sent" folder the wav file is gone.  Known Issue?  Is there a fix?


It has not been reported by others yet.  Which email platform are you using to send the attached WAV file with?




Community Icon
I am not a Comcast employee, I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help. For information on the program click here.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.

Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee. I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.

Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee.

Was your question answered?
Mark it as a solution!solution Icon

Posted by
New Poster
  • Congrats on Posting your first topic!
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.

Message 3 of 5
814 Views

I'm using the comcast e mail tool within the connect app.

 

thanks for your reply.

Posted by
New Poster
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.

Message 4 of 5
504 Views
I have same problem. I updated xfinity connect app from version 6.2 to latest 6.6. In version 6.2 it worked, with new version it does not. When I click "forward" it creates pop up saying 0 bites, and it does not attach wav file. Needs to be fixed!!!
Posted by
New Poster
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.

Message 5 of 5
456 Views
Hello, Comcast !
Please pay attention and resolve this issue! Or instruct me how to back to xfinity connect version 2. It worked fine.