Welcome to Comcast Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,808,321

members

49

online now

1,954,159

discussions

Top

Xfinity video error 560

ANSWERED
Regular Visitor

Xfinity video error 560

Trying to play Xfinity video from Comcast home page ( lLeaping cat missed mark    http://xfinitytv.comcast.net/tv/The-Tonight-Show-With-Jay-Leno/4514/2178579758/Mon%2C-Dec-19%2C-2011...

 Get error message 560. Refresh does not help.   Below is my computer profile

My Device Information My Zip Code:  37221 My Cable Provider: Comcast My myDVR Manager Status: Unknown My Set Top Box Names: Unknown My Queue setup: False Facebook Queue Syncing: False Facebook Connect: Unknown My public IP address: 68.52.142.35 My operating system: Mac - PPC Mac OS X 10_5_8 My web browser: Safari 5 - Mozilla/5.0 (Macintosh; U; PPC Mac OS X 10_5_8; En-Us) AppleWebKit/533.18.1 (KHTML, Like Gecko) Version/5.0.2 Safari/533.18.5 My system type: Desktop Computer Or Other Device My Move player version: 071303000004 My Silverlight version: Silverlight Not Installed. My flash version: 10.1 R102 Javascript: Enabled Cookies: Enabled
 
Accepted Solution

Re: Xfinity video error 560


mjhbga wrote:

It  works fine on Firefox - just not Safari


There must be something like an add-on or plug-in in Safari that is not allowing videos to play.

 

Try disabling any ad-blocking add-ons or plug-ins and try again.

 

Thanks,
Joe
XfinityTV.com/Xfinity.com Support
Twitter: @XfinityTVJoe

View answer in context
Official Employee

Re: Xfinity video error 560


mjhbga wrote:

Trying to play Xfinity video from Comcast home page ( lLeaping cat missed mark    http://xfinitytv.comcast.net/tv/The-Tonight-Show-With-Jay-Leno/4514/2178579758/Mon%2C-Dec-19%2C-2011...

 Get error message 560. Refresh does not help.   Below is my computer profile

My Device Information My Zip Code:  37221 My Cable Provider: Comcast My myDVR Manager Status: Unknown My Set Top Box Names: Unknown My Queue setup: False Facebook Queue Syncing: False Facebook Connect: Unknown My public IP address: 68.52.142.35 My operating system: Mac - PPC Mac OS X 10_5_8 My web browser: Safari 5 - Mozilla/5.0 (Macintosh; U; PPC Mac OS X 10_5_8; En-Us) AppleWebKit/533.18.1 (KHTML, Like Gecko) Version/5.0.2 Safari/533.18.5 My system type: Desktop Computer Or Other Device My Move player version: 071303000004 My Silverlight version: Silverlight Not Installed. My flash version: 10.1 R102 Javascript: Enabled Cookies: Enabled
 

Try using a different web browser and let me know if it works. This is not a permanent solution but it will help us narrow down your issue.

 

Thanks,
Joe
XfinityTV.com/Xfinity.com Support
Twitter: @XfinityTVJoe




Community Icon
I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: Product, Support, Leadership.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.

Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am an Offical Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am a Comcast Employee.
Please post so people with similar questions may benefit.
Was your question answered?
Mark it as a solution!solution Icon
Regular Visitor

Re: Xfinity video error 560

It  works fine on Firefox - just not Safari

Official Employee

Re: Xfinity video error 560


mjhbga wrote:

It  works fine on Firefox - just not Safari


There must be something like an add-on or plug-in in Safari that is not allowing videos to play.

 

Try disabling any ad-blocking add-ons or plug-ins and try again.

 

Thanks,
Joe
XfinityTV.com/Xfinity.com Support
Twitter: @XfinityTVJoe




Community Icon
I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: Product, Support, Leadership.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.

Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am an Offical Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am a Comcast Employee.
Please post so people with similar questions may benefit.
Was your question answered?
Mark it as a solution!solution Icon
Frequent Visitor

Re: Xfinity video error 560

Re: Error Code 560... You were spot on when you suggested it may have something to do with "ad blockers"..  It does indeed.  I have a Google ad blocker installed ("Block third-party Google..).  When I disable it your videos play... So in some way you must have Google involved....

Discussion stats
  • 4 replies
  • 1926 views
  • 0 kudos
  • 3 in conversation