Welcome to Comcast Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,625,820

members

8

online now

1,804,932

discussions

Back to Top

Xfinity TV not streaming on Chrome

SOLVED
Highlighted
Posted by
Visitor
  • Congratulations on receiving your first Kudos! Thank you for your meaningful contribution to the forum. May this be the first of many kudos.
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.
  • Congrats on Posting your first topic!

Message 1 of 3
357 Views

I have been streaming xfinitytv on my Chrome browser for a year.  I was on it tonight, my wifi went out for a blip, which it has done before.  It came back on, and when I tried to load the site, xfinitytv, again it wouldn't work.  I can get onto it on Firefox, but I have always been using Chrome and that is my preferred browser.  It just keeps looking like it is going to log on, but nothing happens.  Why did it all of a sudden stop working?  I have a MacBook Pro, OS 10.10.5.  I even shut down and rebooted and the same thing keeps happening.

2 REPLIES
Posted by
Official Employee

Message 2 of 3
335 Views
Solution

hjg1 wrote:

I have been streaming xfinitytv on my Chrome browser for a year.  I was on it tonight, my wifi went out for a blip, which it has done before.  It came back on, and when I tried to load the site, xfinitytv, again it wouldn't work.  I can get onto it on Firefox, but I have always been using Chrome and that is my preferred browser.  It just keeps looking like it is going to log on, but nothing happens.  Why did it all of a sudden stop working?  I have a MacBook Pro, OS 10.10.5.  I even shut down and rebooted and the same thing keeps happening.


I'm sorry you're having trouble.  I removed your existing logins from your account which sometimes clears up the problem.  You may want to delete your browser cache if you're still not able to sign in.

 

Also, when looking at your account, I see poor connectivity to your modem (shows as red in the tool I use). If you aren't getting good Internet speeds and regularly losing connectivity, you may want to give us a call (or use the My Account app) to schedule an appointment. I don't think that would cause the issue you're experiencing with your Chrome browser on the Stream website but you should get the speeds you're paying for!

 

Best,

ComcastDan




Community Icon
I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: Product, Support, Leadership.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.

Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am an Offical Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am a Comcast Employee.
Please post so people with similar questions may benefit.
Was your question answered?
Mark it as a solution!solution Icon
Posted by
Visitor
  • Congratulations on receiving your first Kudos! Thank you for your meaningful contribution to the forum. May this be the first of many kudos.
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.
  • Congrats on Posting your first topic!

Message 3 of 3
313 Views

Thank you!  I cleared the cache, and all is fine now.