Welcome to Comcast Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,623,108

members

25

online now

1,803,071

discussions

Back to Top

Screen stuck on "now connecting to your entertainment experience"

SOLVED
Posted by
Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.

Message 51 of 66
292 Views
Posted by
Official Employee

Message 52 of 66
284 Views

Alsn3 wrote:

Mine is stuck as well


Did you follow the instructions in the previous post on how to (hopefully) resolve this?




Community Icon
I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: Product, Support, Leadership.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.

Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am an Offical Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am a Comcast Employee.
Please post so people with similar questions may benefit.
Was your question answered?
Mark it as a solution!solution Icon
Posted by
Regular Visitor
  • You have posted 5 replies to the community. Thank you for keeping the conversations going!
  • Congratulations on receiving your first Kudos! Thank you for your meaningful contribution to the forum. May this be the first of many kudos.
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.

Message 53 of 66
273 Views

Deleting cache didn't work

Works incognito... but you guys dont let me use the stuff im paying for incognito. Or in regular. W.T.F is going on. like 2 weeks now... is this real?

Posted by
Visitor
  • Congratulations on receiving your first Kudos! Thank you for your meaningful contribution to the forum. May this be the first of many kudos.
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.

Message 54 of 66
239 Views

I've deleted temp files, history etc. (cache) a zillion times. 

Still just hangs there one that screen.

Posted by
Regular Visitor
  • You have posted 5 replies to the community. Thank you for keeping the conversations going!
  • Congratulations on receiving your first Kudos! Thank you for your meaningful contribution to the forum. May this be the first of many kudos.
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.

Message 55 of 66
214 Views

No clue how but it ramdomly started working today.

Posted by
Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.

Message 56 of 66
170 Views

I'm still stuck and can't figure it out, what info do you need to reset

Posted by
Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.

Message 57 of 66
169 Views
Posted by
Official Employee

Message 58 of 66
159 Views

woodyd wrote:

I'm still stuck and can't figure it out, what info do you need to reset


I deprovisioned (reset) your PC devices. Please give it another go...




Community Icon
I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: Product, Support, Leadership.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.

Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am an Offical Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am a Comcast Employee.
Please post so people with similar questions may benefit.
Was your question answered?
Mark it as a solution!solution Icon
Posted by
Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.

Message 59 of 66
99 Views

Hi Dan, 

Dan here as well and i am also having the same issue.  Mine started yesterday when the website had me do an update and it has been hanging on the Now connecting to your entertainment experience screen ever since.  Reading thru the forum, I have cleared all browser cache and files (chrome) and also have the via code below for the elements.js you referenced.  Any help you can provide is greatly appreciated. 

Via:
http/1.1 odol-atsmid-atl-12.d1stonemtn.ga.atlanta.comcast.net (ApacheTrafficServer/5.3.2 [uIcSsNfUpNeN:t cCSi pSs ]), http/1.1 odol-atsec-ind-01.independence.mo.indepen.comcast.net (ApacheTrafficServer/6.2.1 [uScRs f p eN:t cCHi p s ])
 
Thank you, 
Dan
Posted by
Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.

Message 60 of 66
94 Views

i also just noticed this error:

net : : ERR_CONTENT_DECODING_FAILED

(screen shot attacehd):

Capture.PNG
Posted by
Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.
  • Congrats on Posting your first topic!

Message 61 of 66
75 Views

Greets... I have also deleted all cache/history/cookies and am experiencing the same issue..

It spans all 4 browsers on this system and my laptop with the same connection works just fine..  

The issue appeared randomly and simply quit working..  As this spans the other browsers, I am guessing something at the account level may have changed..
I can not find anywhere under my account to see or modify approved devices.  Can you direct me to the correct link or can you do this for me? (*remove all approved devices)


Thank  you..

R.Obert

 

[UPDATE]   Fixed...  it appears that resetting approved devices (this computer in particular) has resolved the issue.

MCSE

Posted by
Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.
  • Congrats on Posting your first topic!

Message 62 of 66
57 Views

I believe someone reset my devices and it now works...   
I got a new "Logon" and "Name Device" and now it works again..  


Thank you..

Posted by
Official Employee

Message 63 of 66
53 Views

Thank you all for your patience and assistance on this issue (especially those of you who jumped through hoops to get us diagnotic info). Our engineering team believes they isolated and resolved the issue (around 1:30pm EST today). 

 

Please close/reopen your browser if you are still experiencing the issue.  Hopefully this bug stays squashed!  Again, sorry and thank you for your help!

 

Best,

ComcastDan




Community Icon
I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: Product, Support, Leadership.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.

Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am an Offical Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am a Comcast Employee.
Please post so people with similar questions may benefit.
Was your question answered?
Mark it as a solution!solution Icon
Posted by
Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.

Message 64 of 66
49 Views

I am back up and running as well.

Thank you for all your assistance

Posted by
Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.

Message 65 of 66
26 Views

my mac hasn't been able to load for about a week now! just stuck on the connecting screen

Posted by
Official Employee

Message 66 of 66
16 Views

GlenhallTaylor wrote:

my mac hasn't been able to load for about a week now! just stuck on the connecting screen


I'm sorry to hear that. What browser and operating system version are you using?  Can you try with a different browser?  Also, clearing your browser's "Cached Files" will often clear up the problem. Let me know if you need instructions on how to do that.

 

-ComcastDan




Community Icon
I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: Product, Support, Leadership.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.

Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am an Offical Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am a Comcast Employee.
Please post so people with similar questions may benefit.
Was your question answered?
Mark it as a solution!solution Icon