Welcome to Comcast Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,726,679

members

85

online now

1,888,726

discussions

Back to Top

Re: (Error 102100.5: Loading of the specified resource has failed)

Posted by
New Poster
  • Congrats on Posting your first topic!
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.

Message 1 of 3
417 Views

I have the same problem, I just want to watch the soccer games, I can't watch anything on my computer or laptop, I can do it only using t-mobile 4g

2 REPLIES
Posted by
Official Employee

Message 2 of 3
380 Views

Hey Bennour, are you still having this problem? Have you tried using a different web browser?




Community Icon
I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: Product, Support, Leadership.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.

Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am an Offical Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am a Comcast Employee.
Please post so people with similar questions may benefit.
Was your question answered?
Mark it as a solution!solution Icon
Posted by
New Poster
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.

Message 3 of 3
294 Views

I am still having this issue. I have tried everything, new flash download, cleared cookies, uninstall and reinstalled Firefox and Chrome browser. I also called Comcast Tech support 3 times today. Got disnconnectd each time or hung up by the support person. I suspect the latter. I also chatted online, no help. Lousy customer service. I wasted 1 hr today trying to report this problem with no progress.

Why can't Comcast resolve the problem? This has been an ongoing issue for a while. Lots of people are experiencing this issue on this forum.