Welcome to Comcast Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,667,424

members

62

online now

1,838,758

discussions

Back to Top

Live TV Streaming stuck at loading screen

Posted by
Frequent Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.
  • Congrats on Posting your first topic!

Message 1 of 13
781 Views

Upon opening the live streaming tv on my browser, it will show blank columns with the loading icon in the middle. It will stuck forever, I tried letting it load in the background but after a few hours it's still like that. I have tried different browsers (Chrome, Edge, and Firefox) and different PCs to no avail. If I try logging in with my mobile app on my phone (Google Pixel), it will give me a Security 3322 error. Any fix?

Since no devices work, I'm guessing it's something with my setup rather than the devices. I'm using an approved ARRIS Surfboard SB6183 modem with Google Wifi routers – according to the specs they should work.

 

12 REPLIES
Posted by
Frequent Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.
  • Congrats on Posting your first topic!

Message 2 of 13
720 Views

And no one answers after 20 hours... :'(

Posted by
Regular Contributor

Message 3 of 13
680 Views

It looks like the streaming service is no more.  It has been discontinued.

Posted by
Frequent Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.
  • Congrats on Posting your first topic!

Message 4 of 13
647 Views

Is this confirmed? Is there a source somewhere? Thanks!

Posted by
Frequent Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.
  • Congrats on Posting your first topic!

Message 5 of 13
621 Views

Come on it's been 5 days since I posted this question and still no one from Comcast giving one single response. What a great service we're getting here.

Posted by
Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.

Message 6 of 13
568 Views

Especially with the price they charge...outrageous!

Posted by
Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.

Message 7 of 13
551 Views

Actually I had the same problem.  The issue is the latest Windows 10 update they call Creator's Update.  Streaming TV worked up until the upgrade, now it just hangs like you say on the loading the TV guide page.  I've confirmed this as both my computers have done the same things and I've had to back out the update and now it's working again.  Something in the update is screwing things up and I have yet to find out why. 

Posted by
Frequent Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.
  • Congrats on Posting your first topic!

Message 8 of 13
538 Views
I am indeed on creators update, but my Android devices which uses a dedicated Xfinity Steam app is also not working.
Posted by
Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.

Message 9 of 13
510 Views

My iOS devices work fine, but not Windows 10 on laptop. I have done the updates also.

Posted by
Contributor

Message 10 of 13
230 Views

Welcome to Comcast where they take your money and give you nothing but headaches in return. 

Posted by
Contributor

Message 11 of 13
226 Views

I don't have Windows 10 and I have the same issues.

Posted by
Visitor
Visitor
  • Congratulations on receiving your first Kudos! Thank you for your meaningful contribution to the forum. May this be the first of many kudos.
  • Congrats on Posting your first topic!

Message 12 of 13
212 Views

Having same problem for days on my laptop.  Log in and loads to blank screen.  Tried clearing caches and other suggestions, still not working

Posted by
Contributor

Message 13 of 13
165 Views
Still no response or help from cumcast. Please take more of our money and do less for us!!!