Welcome to Comcast Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,807,249

members

63

online now

1,953,139

discussions

Top

HBO subscription?

New Poster

HBO subscription?

I was in the middle of watching an HBO show online and then it went to a black screen saying "HBO is not part of your subscription". I clicked on the "Get HBO" button and then it tells me I do have HBO. I already know i have it becuse i watch shows all the time.  It happened last night too but I signed out and back in last night and it worked.  today i tried signing out, i tried clearing my history and it still hasnt worked since this morning.

Frequent Visitor

Re: HBO subscription?

I've had those kind of issues when a cookie doesn't set properly. It could also be an issue with the codes in the billing system needing adjustment, but should be constant not intermittent. When I had the cookies issues it was usually Chrome acting weird. Sometimes Internet Explorer or Firefox would work.
New Poster

Re: HBO subscription?

I have had the same issue with both HBO and with CNN.  My son said to empty the cache (delete istory then sign back in),and it worked for one episode, then I had it happen again - "not part of you subscritions.'"

New Poster

Re: HBO subscription?

I came here because I am having the exact same problem, good thing im not the only one, get on it comcast!

New Poster

Re: HBO subscription?

Yes, I just downoaded another browser and had the same problem again...so no, It's not Google Chrome, it's Xfinity.

Frequent Visitor

Re: HBO subscription?

Have same problem but Comcast/Infinity doesn't have a clue on how to solve it.

 

After talking with "Support" for over an hour on the phone, being bounced back and forth and finally being disconnected, I gave up.

 

If anyone was able to solve this issue would appreciate your feedback !

Frequent Visitor

Re: HBO subscription?

Have same problem but Comcast/Infinity doesn't have a clue on how to solve it.

 After talking with "Support" for over an hour on the phone, being bounced back and forth and finally being disconnected, I gave up.

 If anyone was able to solve this issue would appreciate your feedback !