Welcome to Comcast Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,809,615

members

9

online now

1,954,975

discussions

Top

Firefox on X1 site stuck loading

Contributor

Firefox on X1 site stuck loading

I posted this in an earlier thread and all I got was the suggestion to use a different browser.   Not a good suggestion- although that is my work around for now.

When I go to https://xtv.comcast.net/foryou all I get is the little cycling 3 dots for loading and it stays there.  See attachment- it never moves past this screen.

I tested creating a new user on my windows 7 machine and under that login, it works fine.  Based on that, I figured this was cached data that's bad on my original login so I completely wiped Firefox from my machine by uninstalling, wiping the registry for it and removing the local profiles directories for Mozilla.  Upon re-install, I still get stuck loading.  Based on this, I suspect comcast has stored something related to my login on their host side but I can't find any way to delete the machine name that I used previously.  Maybe that's not the issue - but I'd like to at least see a list of what machines I've setup for X1 site and delete some.  After all, if you can never see this list, why do they bother asking for it?

Machine i win 7 64bit, running latest firefox 42.0.  I was hoping firefox upgrades would solve this but I've now had this issue on the last 4 firefox versions.

 

Any other suggestions for fixing Firefox would be much appreciate. 

Capture.JPG
Regular Visitor

Re: Firefox on X1 site stuck loading

I have the same problem with Firefox and haven't found a fix yet.  Chrome browser works.

Discussion stats
  • 1 reply
  • 288 views
  • 2 kudos
  • 2 in conversation