Welcome to Comcast Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,805,273

members

70

online now

1,951,760

discussions

Top

Anyplay

Regular Visitor

Anyplay

Black screen instead of getting Tv . Just installed today, and all signals look good.....
Cable Expert

Re: Anyplay

Are all the LED's solid on the AnyPlay box?  Try power cycling the AnyPlay box.

 

What tablet Android or IOS?

 

 




Community Icon
I am not a Comcast employee, I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help. For information on the program click here.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.

Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee. I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.

Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee.

Was your question answered?
Mark it as a solution!solution Icon

Regular Visitor

Re: Anyplay

Moto Xoom, android 4.1.1
Regular Visitor

Re: Anyplay

The US/DS and Power LEDs are solid, have power cycled both the any play and the modem and uninstalled/reinstalled the app on the moto.
Discussion stats
  • 3 replies
  • 905 views
  • 0 kudos
  • 2 in conversation