Welcome to Xfinity Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,859,823

members

1,149

online

29,221

topics

Top

Poor Picture and Static When First ON

New Poster

Poor Picture and Static When First ON

When the cable box and TV are initially turned on, there is loud static and very fuzzy picture.  The remote locks up and doesn't allow the box to be turned off. After 20 to 30 seconds the unit turns off.  Turning it back on then has a normal picture and sound.  I have rebooted the box several times but it does solve the problem.  Any suggestions?

Thanks.

Service Expert

Re: Poor Picture and Static When First ON


Jack422 wrote:

When the cable box and TV are initially turned on, there is loud static and very fuzzy picture.  The remote locks up and doesn't allow the box to be turned off. After 20 to 30 seconds the unit turns off.  Turning it back on then has a normal picture and sound.  I have rebooted the box several times but it does solve the problem.  Any suggestions?

Thanks.


in what way are you turning off the X1 set top box?




Community Icon
I am not a Comcast employee, I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help. For information on the program click here.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark a Best Answer!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee. I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark a Best Answer!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee.

Was your question answered?
Mark an Answer!solution Icon

Forums Tips and Tricks:
Tagging Posts... See More
Discussion stats
  • 1 reply
  • 255 views
  • 0 kudos
  • 2 in conversation