Welcome to Comcast Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,787,551

members

59

online now

1,937,953

discussions

Top

Have sound but no picture.

New Poster

Have sound but no picture.

My cable has sound but no picture. Guide screens come up but the actual channels do not. 

 

 

Service Expert

Re: Have sound but no picture.

Did you reboot the box?




Community Icon
I am not a Comcast employee, I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help. For information on the program click here.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee. I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee.

Was your question answered?
Mark it as a solution!solution Icon

New Poster

Re: Have sound but no picture.

Thanks for suggestion.
The same happened to us last night.
To reboot, do we just unplug the box for a few seconds?
Service Expert

Re: Have sound but no picture.


KK42679 wrote:
Thanks for suggestion.
The same happened to us last night.
To reboot, do we just unplug the box for a few seconds?

Yes




Community Icon
I am not a Comcast employee, I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help. For information on the program click here.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee. I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee.

Was your question answered?
Mark it as a solution!solution Icon

Regular Visitor

Re: Have sound but no picture.

Tried to vie YouTube then lost picture
Service Expert

Re: Have sound but no picture.


nhb51 wrote:
Tried to vie YouTube then lost picture

Try a system refresh.

https://www.xfinity.com/support/articles/x1-system-refresh




Community Icon
I am not a Comcast employee, I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help. For information on the program click here.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee. I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee.

Was your question answered?
Mark it as a solution!solution Icon

New Poster

Re: Have sound but no picture.

Have sound but know picture
Labels
Discussion stats
  • 6 replies
  • 2412 views
  • 1 kudo
  • 5 in conversation