Welcome to Comcast Help & Support Forums
You can contribute an answer or post a question.
Reply
Posted by
Visitor
  • The Community would like to Welcome you!



Member Since: ‎02-13-2012
Posts: 1

Caller id

My Caller id isn't working on My computer or My TV I have downloaded everything and it says im connected but its still not doing anything

 

Highlighted
Posted by
Visitor
Member Since: ‎01-09-2007
Posts: 4

Re: Caller id

I have the same problem and don't have an answer for it.

Posted by
Cable Expert



Member Since: ‎03-02-2007
Posts: 14,425

Re: Caller id

If you have Motorola or Pace cable boxes and Comcast Triple Play and it doesn't work, it can be escalated.

 

If you have Cisco or Scientific Atlanta cable boxes, then it is not yet available to you.

Posted by
Official Employee



Member Since: ‎09-20-2011
Posts: 1,561

Re: Caller id

alankirkland--

 

I have refreshed your Caller ID/TV feature and I need you to please power cycle your cable box.(DCT700) Your DTA does not received this feature.

For your PC.

Has this feature ever worked? Here are the requirements. Is you Adobe Airup to date? Also I suggest un-installing the UCID client and downloading it again. http://xfinity.com/callerid/.

I will have someone follow up with you to verify if these steps resolved your issue.

  • Windows:
    • 2.33GHz or faster x86-compatible processor or Intel® Atom™ 1.6 GHz or faster processor for netbooks
    • Microsoft® Windows® Home, Professional, or Tablet PC Edition with Service Pack 3; Windows Server® 2003; Windows Server® 2008; Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate, or Enterprise (including 64-bit editions) with Service Pack 2; or Windows 7
    • 512MB of RAM (1GB recommended)
  • MAC OS:
    • Intel Core™ Duo or faster processor
    • Mac OS X v10.6 or v10.7
    • 512MB of RAM (1GB recommended)


Thank You
-Keisha-
Posted by
Official Employee



Member Since: ‎09-20-2011
Posts: 1,561

Re: Caller id

[ Edited ]

 

Thank You
-Keisha-