Welcome to Xfinity Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,860,647

members

884

online

29,386

topics

Top

plays fine but error 525/1001 when I press on the full screen button on my computer.

New Poster

plays fine but error 525/1001 when I press on the full screen button on my computer.

I have uninstalled and reinstalled silverlight. What do I do? How come going full screen causes this error?

Tags (1)
Frequent Visitor

Re: plays fine but error 525/1001 when I press on the full screen button on my comput

this is a common issue with websites using Silverlight.  try deleting browsing History according to this link:

 

http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/How-to-delete-your-browsing-history-in-Internet-Explorer...

 

Then try loading video.  if that doesnt work reset browser according to these instructions: 

 

http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/Reset-Internet-Explorer-settings-in-Internet-Explorer-9

 

If doing both of these steps dont work then try adding the URls to the security tab of Internet Options under internet sites

 

http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/Change-Internet-Explorer-9-Security-settings

Xfinity Forum Archive
About the archive project

Xfinity Forum Archive...

This is an archived section of the community.

Content in this area has been identified as outdated or irrelevant.

This change was done in an effort to make the forum easier to use and to keep only the most helpful and recent content active.

Post your questions in the Xfinity Community

Labels
Discussion stats
  • 1 reply
  • 553 views
  • 0 kudos
  • 2 in conversation