Welcome to Xfinity Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,859,736

members

861

online

29,205

topics

Top

Xfinity TV Website DVR Playback -- Please make the pain stop!

Regular Visitor

Xfinity TV Website DVR Playback -- Please make the pain stop!

I have seen this mentioned a few times, but ehre is my specific issue. I have a 2014 15" Macbook Pro. The x1.comcast.net DVR playback feature had worked well for a while. Now, about once a week -- I can be on Chrome, Safari, or Opera, the playback shows an error. Usually Error 100 or 100.500. 

 

I've called a few times or gone to online chat support. Occasioanlly they are able to fix it, though sometimes, especially on chat, I simply get my internet turned off for a moment and we get disconnected.

 

My question is, what is the issue? Whay does this keep happening? I clear my caches (including Flash) reguarly. Is it on Comcast's side? If so, can I do anything to help?

 

Thanks!

 

-Error 100

Xfinity Forum Archive
About the archive project

Xfinity Forum Archive...

This is an archived section of the community.

Content in this area has been identified as outdated or irrelevant.

This change was done in an effort to make the forum easier to use and to keep only the most helpful and recent content active.

Post your questions in the Xfinity Community

Labels
Discussion stats
  • 0 replies
  • 242 views
  • 0 kudos
  • 1 in conversation