Welcome to Xfinity Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,859,753

members

871

online

29,208

topics

Top

Video Plays, sound does not...

New Poster

Video Plays, sound does not...

Trying to watch a video online (through my Starz subscription) and the sound will not play.

 

All other audio form the computer (including other websites) work just fine

Video loads and is good, but there is no audio.

Tags (1)
Official Employee

Re: Video Plays, sound does not...


fl2244 wrote:

Trying to watch a video online (through my Starz subscription) and the sound will not play.

 

All other audio form the computer (including other websites) work just fine. 

Video loads and is good, but there is no audio.


Make sure your speakers are installed properly. Once you are sure they are properly installed, make sure you don’t have any headphones or other devices plugged into the headphone jack.

 

When you click the speaker button to the right of the green bar, this mutes the sound. Even if you mute it then leave the video then come back to it later, the volume is still muted. Click the speaker box and see if that works.

 

If the steps above do not work, please tell me what specific videos have no sound?

 

Thanks,
Joe
XfinityTV.com/Xfinity.com Support
Twitter: @XfinityTVJoe


Community Icon
I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: Product, Support, Leadership.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark a Best Answer!solution Icon
Community Icon
I am an Offical Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark a Best Answer!solution Icon
Community Icon
I am a Comcast Employee.
Please post so people with similar questions may benefit.
Was your question answered?
Mark a Best Answer!solution Icon

Xfinity Forum Archive
About the archive project

Xfinity Forum Archive...

This is an archived section of the community.

Content in this area has been identified as outdated or irrelevant.

This change was done in an effort to make the forum easier to use and to keep only the most helpful and recent content active.

Post your questions in the Xfinity Community

Labels
Discussion stats
  • 1 reply
  • 676 views
  • 0 kudos
  • 2 in conversation