Welcome to Xfinity Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,872,702

members

1,664

online

28,829

topics

Top

Trying to play a video but stuck at "Starting Playback"

New Poster

Trying to play a video but stuck at "Starting Playback"

I am using my laptop with a wireless connection and the videos won't play for me either. When I choose a movie, it gets stuck on "starting playback" .

Tags (1)
Official Employee

Re: Trying to play a video but stuck at "Starting Playback"


dragun wrote:

I am using my laptop with a wireless connection and the videos won't play for me either. When I choose a movie, it gets stuck on "starting playback" .


Please go to www.xfinitytv.com/computer and copy the information you see on-screen and paste it in this thread so we can further assist you.

 

Also, please send the URLs of the videos that you are trying to watch.

 

Thanks,
Joe
XfinityTV.com/Xfinity.com Support
Twitter: @XfinityTVJoe


Community Icon
I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: Product, Support, Leadership.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark a Best Answer!solution Icon
Community Icon
I am an Offical Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark a Best Answer!solution Icon
Community Icon
I am a Comcast Employee.
Please post so people with similar questions may benefit.
Was your question answered?
Mark a Best Answer!solution Icon

New Poster

Re: Trying to play a video but stuck at "Starting Playback"

Hi Joe,

 

I have the same problem as Dragun.

 

Here is my info from the link you posted:

 

My Zip Code: Unknown 

My Cable Provider: Unknown 

My myDVR Manager Status: Not Installed 

My Set Top Box Names: Not Installed

My Queue setup: False

Facebook Queue Syncing: False 

Facebook Connect: False

My public IP address: 71.61.183.139

My operating system: Windows - Undefined 

My web browser: Chrome 19 - Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/536.5 (KHTML, Like Gecko) Chrome/19.0.1084.52 Safari/536.5 

My system type: Desktop Computer Or Other Device 

My Move player version: Not Installed 

My Silverlight version: 5.1.10411.0 

My flash version: 11.2 R202 

Javascript: Enabled 

Cookies: Enabled

 

 

My Account Information:
Primary Account: True 
Provider Codes: A 
Internet Subscriber: True Cable 
TV Subscriber: False 
Voice Subscriber: False 
Official Employee

Re: Trying to play a video but stuck at "Starting Playback"


may13 wrote:

Hi Joe,

 

I have the same problem as Dragun.

 

Here is my info from the link you posted:

 

My Zip Code: Unknown 

My Cable Provider: Unknown 

My myDVR Manager Status: Not Installed 

My Set Top Box Names: Not Installed

My Queue setup: False

Facebook Queue Syncing: False 

Facebook Connect: False

My public IP address: 71.61.183.139

My operating system: Windows - Undefined 

My web browser: Chrome 19 - Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/536.5 (KHTML, Like Gecko) Chrome/19.0.1084.52 Safari/536.5 

My system type: Desktop Computer Or Other Device 

My Move player version: Not Installed 

My Silverlight version: 5.1.10411.0 

My flash version: 11.2 R202 

Javascript: Enabled 

Cookies: Enabled

 

 

My Account Information:
Primary Account: True 
Provider Codes: A 
Internet Subscriber: True Cable 
TV Subscriber: False 
Voice Subscriber: False 

I tested the Modern Family episode titled Baby on Board and found no issues.

 

Please completely uninstall your Adobe Flash Player and then install again from here.

 

Thanks,
Joe
XfinityTV.com/Xfinity.com Support
Twitter: @XfinityTVJoe


Community Icon
I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: Product, Support, Leadership.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark a Best Answer!solution Icon
Community Icon
I am an Offical Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark a Best Answer!solution Icon
Community Icon
I am a Comcast Employee.
Please post so people with similar questions may benefit.
Was your question answered?
Mark a Best Answer!solution Icon

New Poster

Re: Trying to play a video but stuck at "Starting Playback"

Same problem, can't play ANY vids, I tried the uninstall and reinstall of flash player, did not work. Here is my information:

 

My Zip Code:
    Unknown
My Cable Provider:
    Unknown
My myDVR Manager Status:
    Not Installed
My Set Top Box Names:
    Not Installed
My Queue setup:
    False
Facebook Queue Syncing:
    false
Facebook Connect:
    False
My public IP address:
    68.51.223.157
My operating system:
    Windows - rv:12.0
My web browser:
    Firefox 12 - Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:12.0) Gecko/20100101 Firefox/12.0
My system type:
    Desktop computer or other device
My Move player version:
    Not Installed
My Silverlight version:
    4.1.10329.0
My flash version:
    11.3 r300
Javascript:
    enabled
Cookies:
    enabled

My Account Information

Primary Account:
    False
Provider Codes:
    bw, s, d, al, ci, bh, a, y, bq, bx, ce, cd, cf, by, bu, at, bs, g, ak, cb, ch, ar, aw, e, aj, cg, bz, bm, au, bl, bv, b, u, bp, bk, br, bo, bt, i, cc, f, m, ca, ai, h, ad, bn
Internet Subscriber:
    True
Cable TV Subscriber:
    True
Voice Subscriber:
    False 

 

Now I am using a login attacjed to my parents account but currently staying with my inlaws, they also have a comcast account. I have been living here for 6 months with no trouble until today.

New Poster

Re: Trying to play a video but stuck at "Starting Playback"

Just tried it on Google chrome and it works fine, I can't watch any vids on any site on FireFox.

Official Employee

Re: Trying to play a video but stuck at "Starting Playback"


anyalyssawest wrote:

Just tried it on Google chrome and it works fine, I can't watch any vids on any site on FireFox.


Have you just installed any new plug-ins or extensions on Firefox? If so, it is probably blocking videos from playing.

 

Thanks,
Joe
XfinityTV.com/Xfinity.com Support
Twitter: @XfinityTVJoe


Community Icon
I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: Product, Support, Leadership.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark a Best Answer!solution Icon
Community Icon
I am an Offical Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark a Best Answer!solution Icon
Community Icon
I am a Comcast Employee.
Please post so people with similar questions may benefit.
Was your question answered?
Mark a Best Answer!solution Icon

Xfinity Forum Archive
About the archive project

Xfinity Forum Archive...

This is an archived section of the community.

Content in this area has been identified as outdated or irrelevant.

This change was done in an effort to make the forum easier to use and to keep only the most helpful and recent content active.

Post your questions in the Xfinity Community

Labels
Discussion stats
  • 6 replies
  • 82555 views
  • 0 kudos
  • 4 in conversation